Tiesiogiai
VALINSKAS ŽINO: prezidento rinkimų naktis tiesiogiai

Buitinis konfliktas šalia JAV koledžo virto šaudynėmis

Kentukio valstijoje, šalia Hazardo bendruomenės ir technikos koledžo, antradienį nušauti du žmonės, dar vienas sužeistas, pranešė „Hazard Herald“. Policija suskubo paviešinti, jos šis susišaudymas su mokykla nesusijęs.
JAV policija
JAV policija / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Apie šaudynes pranešta apie 17.30 val., į įvykio vietą netrukus atskubėjo policijos pajėgos. 

„Atvykus pareigūnams, automobilių stovėjimo aikštelėje aptiktos trys aukos, du žmonės jau buvo negyvi“, – sakė Hazardo policijos vadovas Minoras Allenas. 

Gyva nepilnametė mergina rasta ant vienos transporto priemonės galinės sėdynės. Ji nuvežta į Kentukio ligoninę. Apie jos būklę nepranešama. Aukomis tapo 53-ejų Jackie Cornettas ir 20-metė Caitlin Cornett. Jų kūnai bus siunčiami medicininei ekspertizei. 

Šaudynės vyko šalia koledžo esančioje aikštelėje ir šis incidentas su mokymo įstaiga nesusijęs. Manoma, kad tai buvo  buitinis konfliktas, kuris šūviais buvo sprendžiamas netoli kolegijos teritorijos. Įtariamasis šaulys – 21-erių Daltinas Lee Stidhamas, į kolegijos miestelį nebuvo atklydęs. Netrukus po įvykio jis pats atėjo į policijos nuovadą. 21-erių žudikui gresia atsakomybė už dviejų žmonių nužudymą ir pasikėsinimą nužudyti. 

Automobilių stovėjimo aikštelėje aptiktas pusiau automatinis pistoletas. Įvykio vietoje dar ilgai dirbo tyrėjai.

Pasigirdus šūviams visi įėjimai į mokyklą buvo užrakinti. Kolegijoje tuo metu buvo apie 30 studentų. Trečiadienį kolegijos miestelis bus ir toliau uždarytas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius