Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs JAV prezidentas George'as H.W.Bushas vėl paguldytas į ligoninę

Praėjus kiek daugiau nei trims savaitėms po išrašymo iš ligoninės, buvęs JAV prezidentas George'as H.W.Bushas sekmadienį vėl buvo į ją paguldytas dėl žemo kraujospūdžio ir nuovargio, pranešė jo atstovas.
George'as H.W.Bushas švenčia 92-ąjį gimtadienį
George'as H.W.Bushas / „Scanpix“/AP nuotr.

„Buvęs prezidentas aiškiai mąsto ir yra judrus, nepatiria jokių keblumų“, – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė Jimas McGrathas.

41-asis Amerikos prezidentas ligoninėje „Southern Maine Health Care“ Meino valstijoje tikriausiai liks kelioms dienoms, kad gydytojai galėtų jį stebėti, pridūrė atstovas.

93 metų G.H.W.Bushas balandžio pabaigoje ir gegužės pradžioje, iškart po mylimos žmonos Barbaros Bush laidotuvių, daugiau kaip savaitę praleido ligoninėje Hjustone Teksase.

Tuomet jis buvo pasigavęs infekciją, kuri išplito į kraują, ir iš pradžių jį teko gydyti intensyviosios slaugos skyriuje.

G.H.W.Bushas, kuris serga Parkinsono liga ir yra prikaustytas prie invalido vežimėlio, pastaraisiais metais kelis kartus gydėsi ligoninėje.

Jis yra George'o W.Busho, kuris prezidento poste dirbo 2001-2009 metais, tėvas.

Vyresnysis Bushas prezidentu buvo išrinktas 1988-aisiais, bet dirbo tik vieną kadenciją ir 1992-aisiais pralaimėjo demokratui Billui Clintonui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius