Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs „Playboy“ modelis: „D.Trumpas kartą norėjo sumokėti man už seksą“

Išskirtiniame interviu CNN buvęs „Playboy“ modelis Karen McDougal atskleidė, kad dabartinis JAV prezidentas Donaldas Trumpas kartą bandė įsiūlyti moteriai pinigų už seksą.
Karen McDougal davė interviu CNN
Karen McDougal davė interviu CNN / „Twitter“ nuotr.

„Mums pabendravus intymiai, jis bandė man sumokėti, ir aš iš tiesų nežinojau, kaip reaguoti, – teigė K.McDougal, patvirtinusi, kad D.Trumpas jai bandė paduoti pinigų. – Net nežinau, kaip apibūdinti mano veido išraišką.“

CNN eteryje moteris pasirodė norėdama papasakoti apie savo romaną su D.Trumpu daugiau nei prieš dešimtmetį. K.McDougal iškart atsiprašė D.Trumpo žmonos Melanios.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Donaldas Trumpas ir Melania Trump
AFP/„Scanpix“ nuotr./Donaldas Trumpas ir Melania Trump

„Ką daugiau galima padaryti, jei ne atsiprašyti? Atsiprašau. Nenorėčiau, kad kas nors su manimi taip pasielgtų“, – sakė moteris. Ji pridūrė, kad pinigų atsisakė tokiais žodžiais: „Ne, aš – ne tokia mergina.“

D.Trumpas, anot Baltųjų rūmų, neigia apskritai kada nors bendravęs su K.McDougal. Ši teigia, kad jų romanas truko devynis 2006–2007 metų mėnesius, kai M.Trump buvo ką tik pagimdžiusi Barroną Trumpą.

„Manau, kad suprantu, kodėl jis neigia mūsų santykius. Jis bando apsaugoti savo šeimą, savo įvaizdį. Tačiau aš vis tiek nustebau, kad jis nusprendė apie tai meluoti“, – tvirtino K.McDougal, teigianti, kad 2016-aisiais per prezidento rinkimus balsavo už D.Trumpą.

Ir nors ji anksčiau buvo sudariusi susitarimą su „American Media Inc.“, pagal kurį teisės į moters santykių su D.Trumpu istoriją priklauso šiai kompanijai, K.McDougal anksčiau šią savaitę padavė ją į teismą, kad nusikratytų susitarimo pančių.

„The Wall Street Journal“ prieš 2016-ųjų rinkimus skelbė, kad „American Media Inc.“, kuriai priklauso bulvarinis leidinys „The National Enquirer“, K.McDougal sumokėjo 150 tūkst. dolerių, bet jos istorijos taip ir nepaskelbė.

Tokiu manevru bendrovė esą garantavo, kad apie modelio ir D.Trumpo santykius galės pasakoti tik „The National Enquirer“.

Tačiau antradienį „American Media Inc.“ atstovas CNN patikino, kad K.McDougal gali laisvai pasakoti apie romaną su milijardieriumi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius