-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs TVF vadovas Dominique'as Straussas-Kahnas – naujo sekso skandalo sūkuryje

Prancūzijos policija iškvietė buvusį Tarptautinio valiutos fondo (TVF) vadovą Dominique'ą Straussą-Kahną į apklausą. Kaip praneša BBC, pareigūnai tiria pogrindinio sekso tinklo bylą.
Dominique'as Straussas-Kahnas
Dominique'as Straussas-Kahnas / AP/„Scanpix“ nuotr.

Su tyrėjais susijusių šaltinių teigimu, byloje kaupiama informacija apie sekso vakarėlius Paryžiaus, Vašingtono ir kitų miestų restoranuose bei svingerių klubuose.

D.Straussas-Kahnas iš TVF vadovo posto atsistatydino 2011 metų gegužę, kai buvo apkaltintas vieno Niujorko viešbučio kambarinės išžaginimu. D.Straussas-Kahnas savo kaltę visą laiką neigė ir tyrimas galų gale buvo nutrauktas suabejojus nukentėjusiosios parodymų patikimumu.

Pernai spalį D.Strausso-Kahno pavardė taip pat minėta kalbant apie sutenerių tinklo tyrimą Belgijoje. Nustatyta, kad šios šalies suteneriai kelerius metus tiekdavo nepilnametes prostitutes į prabangius Prancūzijos miesto Lilio, esančio greta Belgijos sienos, viešbučius. Jie taip pat gabendavo merginas į JAV.

Per apklausas dvi prostitutės paminėjo D.Strausso-Kahno pavardę. Įtariama, kad jis galėjo dalyvauti viename sekso vakarėlyje, surengtame Paryžiuje įsikūrusiame viešbutyje 2010 metais. Minėtą vakarėlį, kaip mano tyrėjai, organizavo tie patys suteneriai iš Belgijos.

Pasak Prancūzijos žiniasklaidos, naujos bylos tyrėjai pabrėžia, kad D.Strausso-Kahno vaidmuo joje yra „antraeilis“. Pats D.Straussas-Kahnas per savo advokatą išplatino pareiškimą, kuriame bet kokie nauji kaltinimai įvardijami kaip „išsigalvojimas“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius