-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi Igorio Girkino žmona atskleidė – jos vyras susikrovė turtus iš karo Ukrainoje

Buvusi Igorio Girkino žmona Vera atskleidė, kad nepaisant to, jog jos vyras jau beveik metus nedalyvauja Rytų Ukrainoje vykstančiose kovose, jis vis dar siunčia jai perlaidas ir pats kaupia pinigus, skelbia unian.info.
Igoris Girkinas (Strelkovas)
Igoris Girkinas (Strelkovas) / Kadras iš filmuotos medžiagos

„Jam šis karas padėjo pralobti, o judėjimas „Novorosija“ – jo pagrindinis projektas. Be to, už kampaniją Slovjanske Igoris buvo labai dosniai apdovanotas. Nežinau, priėmė jis pinigus ar ne, tačiau kalba ėjo apie 15 milijonų rublių. Apskritai fondas, kiek man žinoma, dirba sėkmingai, tačiau lėšos pasisavinamos“, – V. Girkina pasakojo dienraščiui „Novaja gazeta“.

Per trumpą laiką judėjimas tapo pačiu žinomiausiu ir turtingiausiu, nuo Kremliaus nepriklausomu Donbaso paramos fondu. Per jį vyksta finansinės paramos ir humanitarinės pagalbos rinkimas okupuotiems regionams Ukrainos rytuose.

V.Girkina teigia, kad šis judėjimas šiandien naudojasi milijonais rublių. Moters teigimu, dalis humanitarinės pagalbos nusėda Rusijos ir Donecko srities pasienyje ir toliau virsta prekėmis.

„Žmonės atiduoda paskutinius pinigus, kad padėtų Donbasui. O galiausiai iš humanitarinės pagalbos daro verslą. Igoriui materialinė gerovė niekada nebuvo svarbi, jis nebuvo godus ir nemėgo vagysčių. Dabar jis į tai žiūri pro pirštus. Mane tai labai stebina“, – pasakojo V.Girkina.

Tuo metu buvusio Rytų Ukrainos teroristų vado atstovė spaudai Anastasija Michailovskaja pareiškė, kad informacija apie 15 milijonų rublių yra visiškai klaidinga, kaip ir tai, kad V.Girkina gyvena Rostovo srityje, kur ją iškraustė pats I.Girkinas.

„Vera gyvena bute, kuriame registruota, Chimkuose. Geriau pasakykite, kam jūs tai rašote? Juk jus jau Donecke mušė, o žinote, kiek dabar Maskvoje visokių neadekvačių maištininkų vaikšto“, – netiesiogiai pagrasino I.Girkino atstovė spaudai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius