Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Čečėnijoje mirtininkui susisprogdinus prie grupės milicininkų, keturi jų žuvo

Per sprogimą neramios Čečėnijos Šalio rajone, kurį įvykdė mirtininkas, keturi milicininkai žuvo, o dar vienas buvo sužeistas, antradienį pranešė Rusijos vidaus reikalų ministerijos (VRM) Spaudos tarnyba.

„Pirminiais duomenimis, žuvo keturi nežinybinės apsaugos valdybos darbuotojai ir vienas buvo sužeistas“, – sakė VRM atstovas.

Jis patikslino, kad „Arguno vidaus reikalų skyriaus nežinybinės apsaugos darbuotojams privažiavus prie vietos automobilių apžiūros punkto, prie milicininkų priėjo nežinomas asmuo ir susprogdino sprogmenį“.

 Į įvykio vietą išvažiavo operatyvinė tyrimo grupė ir Čečėnijos VRM kriminalinės milicijos viršininkas. Aiškinamasi, kas buvo mirtininkas.

Praėjusį penktadienį Grozne du mirtininkai, privažiavę prie milicininkų dviračiais, susprogdino sprogdinimo įtaisus. Per šiuos sprogimus irgi žuvo keturi milicininkai.

Anksčiau Ingušijoje kovotojas užminuotu automobiliu „Gazel“ taranavo vietos milicijos padalinio vartus. Per sprogimą žuvo daugiau kaip 20 milicijos darbuotojų, keliasdešimt VRM darbuotojų ir gretimo namo gyventojų buvo sužeisti.

Atsakomybę už sprogimą Ingušijoje prisiėmė mirtininkų grupuotė „Riadus Salihijin“. Analitikai sako, kad kovotojai perėjo prie naujos taktikos, panaudodami atskirai sudarytas mirtininkų grupes.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius