-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Clintonų dukra užsimena apie politinę karjerą

Chelsea Clinon užsiminė, kad svarsto galimybę pasukti į politiką, skelbia „The Telegraph“. Žinant, kad jos tėvas Billas Clintonas – buvęs JAV prezidentas, o mama Hillary Clinton – buvusi šalies sekretorė, galima sakyti, kad jos krauju teka politika.
Chelsea Clinton ištekėjo už Marco Mezvinsky
Chelsea Clinton su vyru Marcu Mezvinsky ir savo tėvais / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Iki šiol 33 metų politikų duktė tėvų pėdomis nesekė. Bandymai sukti į televizijos žurnalistiką ir dažnas pasirodymas konferencijose sparčiai didina jos reikšmingumą.

NBC televizija moters pasiteiravo, ar ši galvoja apie politinę ateitį. Ch.Clinton atsakė:  „Šiuo metu aš esu dėkinga, kad gyvenu mieste, valstijoje ir šalyje, kurioje galiu tvirtai remti savo merą, savo gubernatorių, savo prezidentą, savo senatorius ir savo atstovų rūmų narį“.

„Jei aš manyčiau, kad galiu daryti didesnę ir prasmingą įtaką, tuomet turėčiau savęs paklausti ir atsakyti į šį klausimą“, – pridūrė ji.

Šią savaitę žiniasklaidos dėmesys buvo nukreiptas į jos mamą H.Clinton, kuri itin dažnai skaito paskaitas visuomenei. Apklausos rodo, kad jos rėmėjų gretos 2016 metų prezidento rinkimuose būtų itin gausios. 2008 metais H.Clinton pralaimėjo kitam demokratui Barackui Obamai.

Ch.Clinton teigė palaikanti savo mamą. „Aš labai noriu, kad ji priimtų tinkamą sprendimą ir žinau, kad tai bus teisingas sprendimas mūsų šaliai, aš ją remsiu, kad ir ką ji nuspręstų“, – sakė dukra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius