Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Costa Concordia“ kapitono budrumą užmigdžiusi Dominica Cemortan. Kas ji?

Paaiškėjus, kad keltui „Costa Concordia“ lemtingą vakarą kapitonas Francesco Schettino mėgavosi blondinės Dominicos Cemortan draugija, visi ėmė domėtis, kas ši dama. Tačiau jaunutė blondinė kol kas lieka paslaptimi ne tik visuomenei, bet ir tragedijos priežasčių tyrėjams.
Domnica Cemortan
Domnica Cemortan / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Prieš kelias dienas D.Cemortan davė interviu italų žiniasklaidai. Ji patvirtino nelaimės metu buvusi su kapitonu, kurį vadino herojumi „išgelbėjusiu gyvybę tūkstančiams žmonių". Ji paneigė esanti kapitono mergina, taip pat aiškino, jog turistų liudijimai apie tai, esą F.Schettino lemtingąjį vakarą gėrė bare – melas.

Pranešama, kad po interviu moteris pradingo. Katastrofos tyrėjai bando susisiekti su D.Cemortan, kuri gali tapti viena svarbiausių liudytojų. Užsienio žiniasklaidos teigimu, moteris socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje parašė šiuo metu esanti Tanzanijoje.

Apie D.Cemortan žinoma tiek, kad ji turi Moldovos ir Rumunijos pilietybes, skelbiasi mokanti keturias kalbas. 25 metų blondinė turi dvejų metų dukterį. Taip pat yra žinoma, jog ji yra mokiusis baleto Paryžiuje.

Pranešama, kad bendrovėje „Costa Cruises“ ji anksčiau dirbo vertėja.

Teigiama, kad prabangiu keltu, kuriame ketino atšvęsti savo gimtadienį, ji plaukė savo atostogų metu. Tačiau D.Cemortan pavardės nėra oficialiame keleivių sąraše. Anksčiau žiniasklaida skelbė, kad D.Cemortan pavardė nefigūruoja ir įgulos sąraše. Gali būti, kad ji buvo įrašyta į specialųjį kapitono sąrašą.

VIDEO: Cruise disaster: Costa Concordia witness Domnica Cemortan defends captain Schettino

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius