Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Trumpas atsikirto jį kritikuojantiems respublikonų senatoriams

JAV prezidentas Donaldas Trumpas trečiadienį atsikirto jį kritikuojantiems Respublikonų partijos senatoriams, apibūdindamas juos kaip nedalyvaujančius prezidento ir respublikonų „meilės šventėje“.
Donaldas Trumpas
Donaldas Trumpas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Praėjus dienai po to, kai respublikonų senatoriai Jeffas Flake'as ir Bobas Corkeris pavadino D. Trumpą „absoliučiai netiesą sakančiu“ ir savo „šalį žeminančiu“ lyderiu, karingasis prezidentas smogė atgal.

Bandydamas užbėgti už akių kitiems partijos narių komentarams, D.Trumpas pareiškė, jog J.Flake'as ir B.Corkeris nusprendė trauktis, nes žino, kad nebus perrinkti.

„Priežastis, dėl kurios Flake'as ir Corkeris iškrito iš Senato lenktynių yra labai paprasta – jų galimybė būti išrinktiems yra nulinė. Dabar elgiasi kaip užgauti ir sužeisti!“- parašė D.Trumpas socialiniame tinkle „Twitter“.

„Jeffas Flake'as, turintis 18 proc. palaikymą Arizonoje, sako: daug mano kolegų taip pasisakė. Iš tiesų tai aš iš jų sulaukiau O (ovacijų) atsistojus“, – pareiškė D.Trumpas, praėjus dienai po susitikimo su Respublikonų partijos įstatymų leidėjais Kapitolijuje.

„Vakarykštis susitikimas su respublikonų senatoriais, neskaičiuojant Flake'o ir Corkerio, buvo tikra meilės šventė, kupina stovinčių ovacijų ir puikių idėjų JAV!“ – pridūrė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius