-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Trumpas: demokratų pastangos surengti jo apkaltą yra nepatriotiškos

JAV prezidentas Donaldas Trumpas Londone antradienį prasidedant NATO viršūnių susitikimui kritikavo Amerikos demokratus, kurių pastangas surengti jam apkaltą pavadino „nepatriotiškomis“ ir „blogu dalyku mūsų šaliai“.
Donaldas Trumpas
Donaldas Trumpas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

D.Trumpas tokį komentarą išsakė susitikęs su NATO generaliniu sekretoriumi Jensu Stoltenbergu. JAV lyderis taip pat kritikavo demokratus už tai, kad jie vieną apkaltos svarstymą rengia jam išvykus į užsienį.

JAV Atstovų Rūmų Teismų komitetas trečiadienį planuoja posėdį dėl konstitucinio pagrindo galimai D.Trumpo apkaltai. Tuo metu JAV lyderis dar nebus baigęs dvi dienas truksiančių susitikimų Londone su NATO sąjungininkių lyderiais.

„Manau, kad labai nepatriotiška demokratams rodyti spektaklį, – sakė D.Trumpas. – Galvoju, kad tai blogas dalykas mūsų šaliai.“

D.Trumpas skundžiasi ne vienas. Nepasitenkinimą paskirtu svarstymo laiku taip pat reiškė valstybės sekretorius Mike'as Pompeo, Baltųjų rūmų teisinis konsultantas Patas Cipollone ir patarėja Kellyanne Conway.

D.Trumpas tvirtina, kad visą dėmesį skiria vidaus ir užsienio politikos pergalių siekiui, įskaitant pastangas, kad NATO sąjungininkės skirtų daugiau pinigų gynybai. Tačiau JAV lyderis dažnai atrodo įsitraukęs į kasdienius mūšius prieš apkaltą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius