Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Trumpas įspėjo: Šiaurės Korėjos prezidentas pasigailės bet kokių veiksmų prieš Guamą

JAV prezidentas Donaldas Trumpas penktadienį perspėjo Šiaurės Korėjos vadovą Kim Jong-Uną nesiimti jokių veiksmų prieš Jungtines Valstijas, jos teritorijas, Guamą ar JAV sąjungininkes bei pareiškė, kad jis pasigailėtų dėl tokio elgesio ir „pasigailėtų greitai“.
Donaldas Trumpas
Donaldas Trumpas / „Scanpix“/„Xinhua“/„Sipa USA“ nuotr.

D.Trumpas sakė, kad Vašingtonas „labai atidžiai“ stebi Korėjos karines galimybes ir kad tikisi, jog Kim Jong-Unas rimtai atsižvelgs į jo šiomis dienomis, ką tik šį rytą pasakytus žodžius: Amerikos karinis sprendinys ginče su Šiaurės Korėja yra „užtaisytas ir parengtas“.

Tada Pchenjanas dar labiau padidino įtampą, pareikšdamas, kad svarstąs galimybę smogti JAV strateginiams kariniams objektams Ramiojo vandenyno saloje Guame.

„Tikiuosi, kad jie visiškai supras to, ką aš pasakiau, rimtumą; ir aš sakau tai, ką galvoju“, – sakė D.Trumpas žurnalistams.

„Jeigu jis padarys ką nors Guamo ar kitos vietos Amerikos ar jos sąjungininkės teritorijos atžvilgiu, jis tikrai pasigailės, ir pasigailės greitai“, – pabrėžė JAV prezidentas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius