-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

D.Trumpo šou tęsiasi: konkurento tėvą apkaltino pagalba J.F.Kennedy žudikui

Respublikonų nominacijos JAV prezidento rinkimuose siekiančio Donaldo Trumpo žodžiai antradienį vėl sukėlė žodžių audras. Šįkart jis pasirėmė bulvariniu leidiniu ir metė kaltinimus konkurento tėvui, rašo „Politico“.
Johnas F.Kennedy Dalase 1963 m.
Johnas F.Kennedy Dalase 1963 m. / „Scanpix“/AP nuotr.

Arogantiškasis milijardierius užsiminė, kad pagrindinio konkurento Tedo Cruzo tėvas buvo kartu su JAV prezidento Johno F.Kennedy žudiku prieš šiam įvykdant nusikaltimą.

Apie tai, kad Rafaelis Cruzas esą buvo nufotografuotas su Lee Harvey Oswaldu, ir nuotrauka buvo išspausdinta 1963 m. lankstinukuose, giriančiuose Kubos lyderį Fidelį Castro, pirmasis parašė amerikiečių bulvarinis leidinys „National Enquirer“.

„Visa tai yra absurdiška, – D.Trumpas kalbėjo interviu „Fox News“. – Niekas apie tai net neprabyla. Jie apie tai net nekalba. Apie tai buvo pranešta, tačiau niekas apie tai nekalba.“

„Ką jis veikė? Ką jis veikė su Lee Harvey Oswaldu prieš šią mirtį? Prieš šūvius?, – tęsė D.Trumpas. Tai siaubinga.“

T.Cruzo kampanijos atstovė spaudai sakė, kad „National Enquirer“ istorijoje – begalės neatitikimų ir klaidų, ir ją pavadino „dar viena šiukšlinė istorija bulvariniame leidinyje, pilname šiukšlių“.

D.Trumpas savo interviu „Fox News“ T.Cruzo tėvą užsipuolė ne tik dėl to. Jis piktinosi, kad R.Cruzas iš sakyklos mėgina evangelikus patraukti savo sūnaus pusėn.

R.Cruzas bažnyčioje ragino balsuoti už tą kandidatą, kuris vadovaujasi Dievo žodžiu ir JAV konstitucija, ir kad tas kandidatas esą yra T.Cruzas. D.Trumpas tokias kalbas pavadino gėda ir siaubingu dalyku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius