Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Trumpo sūnaus draugė užsikrėtė koronavirusu

Jungtinių Valstijų prezidento Donaldo Trumpo vyriausiojo sūnaus draugė užsikrėtė koronavirusu, penktadienį pranešė Amerikos žiniasklaida.
Kimberly Guilfoyle
Kimberly Guilfoyle / ZUMAPRESS nuotr.

Buvusi „Fox News“ garsenybė Kimberly Guilfoyle, susitikinėjanti su Donaldu Trumpu jaunesniuoju, vyko į Pietų Dakotą klausytis JAV prezidento liepos 4-osios kalbos ir stebėti fejerverkų prie Rašmoro kalno.

51 metų K.Guilfoyle buvo iš karto izoliuota po to, kai po standartinio tyrimo, kuris atliekamas visiems, kas turės artimą kontaktą su prezidentu, paaiškėjo, kad ji yra užsikrėtusi virusu, pranešė „The New York Times“.

„Ji jaučiasi gerai ir jai bus atlikti pakartotiniai tyrimai užtikrinti, kad diagnozė yra teisinga, kadangi jai nepasireiškė jokių simptomų“, – vėliau laikraščiui sakė JAV prezidento rinkimų kampanijos finansų komiteto administracijos vadovas Sergio Goras.

„Ji prevenciškai atšaukia visus planuotus renginius. Donaldo Trumpo jaunesniojo testas yra neigiamas, tačiau prevenciškai jis taip pat izoliuojasi ir atšaukia visus viešus renginius“, – sakė jis.

K.Guilfoyle yra jau trečias Amerikos prezidentui artimas asmuo, kuriam nustatyta koronavirusinė infekcija COVID-19, pažymi Amerikos žiniasklaida.

Kiti du – asmeninis patarnautojas bei JAV viceprezidento atstovė spaudai.

Koronaviruso pandemija jau pasiglemžė beveik 130 tūkst. amerikiečių gyvybių, o neseniai užfiksuotas viruso atsigavimas „kelia riziką visai šaliai“, yra sakęs infekcinių ligų aukščiausio lygio ekspertas Anthony Fauci.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius