-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dar viena moteris kaltina D.Trumpą: jis pabučiavo mane per prievartą

Dar viena moteris viešai apkaltino Respublikonų kandidatą į JAV prezidentus Donaldą Trumpą netinkamu elgesiu, teigdama, kad jis ją lietė ir pabučiavo prieš jos valią. Tiesa, tai esą įvyko prieš dešimtmetį Nevadoje.
Jessica Drake (dešinėje)
Jessica Drake (dešinėje) / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip skelbia CNN, Jessica Drake yra viena iš mažiausiai 11 moterų, kaltinančių D.Trumpą nederamu seksualiniu elgesiu.

is kiekvieną iš mūsų tvirtai sugriebė, apkabino ir pabučiavo be mūsų leidimo, – pasakojo J.Drake.

J.Drake spaudos konferencijoje Los Andžele šeštadienį tvirtino, kad D.Trumpas prašė jos telefono numerio ir kvietė ją į savo apartamentus 2006-ųjų vakarą, kai šie susipažino. Moteris nuėjo pas jį kartu su dar dviem moterimis, kurios palaikė jai kompaniją. J.Drake teigė pasikvietusi drauges, kad nesijaustų nepatogiai.

„Jis kiekvieną iš mūsų tvirtai sugriebė, apkabino ir pabučiavo be mūsų leidimo“, – pasakojo J.Drake. Kadangi jautėsi nepatogiai J.Drake esą išėjo iš D.Trumpo apartamentų praėjus 30-45 minučių, tačiau vėliau sulaukė jo atstovų skambučio, kurie ją pakvietė ateiti į vyro apartamentus vėl – tik šį kartą vieną. J.Drake atsisakė.

Tuomet, moters pasakojimu, D.Trumpas pats pabandė pasikalbėti su ja telefonu, prašydamas jos sugrįžti ir pavakarieniauti su juo arba kartu nueiti į vakarėlį, tačiau J.Drake dar kartą atsisakė.

Tuomet, anot moters, jis paklausė, ko ji norinti, kiek ji pageidaujanti pinigų.

D.Trumpas galų gale esą pasiūlė 10 tūkst. dolerių ir skrydį jo privačiu lėktuvu, jei tik J.Drake sutiktų su juo susitikti.

Spaudos konferencijos metu buvo parodyta nuotrauka, kurioje D.Trumpas ir J.Drake pozuoja drauge. D.Trumpas neigė ankstesnius kaltinimus dėl netinkamo seksualinio elgesio. Jis taip pat atmetė ir J.Drake mestus jam kaltinimus.

„Ši istorija visiškas melas ir absurdas. Ši nuotrauka – viena iš tūkstančių, kurios darytos su žmonėmis, kurie prašo nusifotografuoti su D.Trumpu. Pastarasis nepažįsta šios personos, neatsimena jos ir niekuomet nebandė su ja susipažinti. Tai – dar vienas Hillary Clinton kampanijos bandymas apšmeižti kandidatą, kuris šiandien yra numeris vienas trijose skirtingose apklausose“, – teigiama išplatintame pranešime.

Šeštadienį D.Trumpas taip pat perspėjo, kad po rinkimų jis visas jį apkaltinusias moteris paduos į teismą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius