-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daugiau kaip 12 valandų kovos su ugnimi: Varšuvos ugniagesiai užgesino degantį tiltą

Lenkijos sostinėje Varšuvoje degė vienas svarbiausių miesto tiltų. Apie tai praneša Lenkijos radijas. Kaip sekmadienio rytą pranešė Wyborcza.pl, po daugiau kaip 12 valandų kovos su ugnimis ugniagesiams pagaliau pavyko ją užgesinti.
Gaisras Varšuvoje
Gaisras Varšuvoje / „Twitter“ nuotr.

Dalis ugniagesių pasiliko įvykio vietoje stebėti situacijos. Pranešama, kad degė tiltas, nutiestas per Vyslos upę, jungiantis Varšuvos centrą su Pietų Pragos rajonu.

Gaisras įsiplieskė šeštadienio vakarą apie 18 val. vietos laiku. Pranešama, kad užsidegė po tiltu saugomos medinės konstrukcijos.

Pasak gelbėjimo tarnybų, dėl gaisro išsilydė maždaug 500 kvadratinių metrų ploto asfalto ir viršutinė tilto danga. Užgesinus ugnį vienoje vietoje, ji įsiplieksdavo kitoje. Ugniagesių darbą sunkino ir sunkus priėjimas prie ugnies židinio – ugnį teko gesinti iš apačios. Gaisrą gesino 40 ugniagesių, po tiltu dirbo šešios valtys ir barža.

Kiek anksčiau pranešta, kad dėl uždaryto eismo tiltu Varšuvoje susidarė didžiulės spūstys. Greičiausiai užgesinus gaisrą eismas juo nebus kurį laiką leidžiamas dėl didžiulės jam padarytos žalos.

Tiltas, pastatytas 1971-1974 metais, yra 423 metrų ilgio. Kodėl kilo gaisras ir ar tai buvo tyčinis padegimas, paaiškės atlikus tyrimą. Panašus gaisras buvo kilęs ir 1975 metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius