Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Dėl atidėto skrydžio įsiutę „Ryanair“ keleiviai lėktuve sukėlė maištą

Praėjusios savaitės šeštadienį vykusio „Ryanair“ skrydžio tarp Rabato Maroke ir Prancūzijos sostinės Paryžiaus palydovai pasijautė lyg įtempto siužeto filme. Dėl atidėto skrydžio įsiutę keleiviai sukėlė maištą, ėmė vogti alkoholį, maistą ir kvepalus, o palydovus paėmė įkaitais, skelbia „Metronews“.
Ryanair
Ryanair / Mihkel Maripuu / Postimees.ru

Šis skrydis turėjo trukti vos dvi su puse valandos. Tačiau skrendant virš Ispanijos vienas lėktuvo keleivis pasijuto blogai. Todėl įgula buvo priversta nusileisti Madride, kad keleiviu galėtų pasirūpinti medikai.

Suteikus keleiviui pagalbą, į Paryžių lėktuvas nebegalėjo skristi, nes ten lėktuvai naktį nepriimami dėl komendanto valandos. Todėl orlaivis buvo nukreiptas į Nanto miestą Prancūzijos Vakaruose. Keleiviams buvo pranešta, kad šiame mieste jiems teks pernakvoti.

Tuomet keleiviai ir ėmė priešintis lėktuvo įgulai, vogti iš vežimėlių maistą, gėrimus, kvepalus, o kai kuriuos skrydžio palydovus net paėmė įkaitais.  

Lėktuvo personalas pasakojo, kad keleiviai elgėsi tiesiog barbariškai.

Tuo tarpu vienas keleivis aiškino, kad įgula savo ruožtu elgėsi profesionaliai.

„Aš nesu nei vagis, nei pagrobėjas. Mes buvome tik pavargę ir suirzę dėl nevaldomos situacijos. Mes buvome alkani, ištroškę, o mums niekas nieko nesakė. Savo įtūžį kompensavome paimdami šiek tiek maisto ir gėrimų. Po septynių valandų lėktuve – vietoj dviejų su puse – žmonėms tiesiog reikėjo pavalgyti“, – aiškino jis.

Į įvykio vietą buvo iškviesta policija. Vėliau visi keleiviai buvo nuvežti į viešbutį, o iš jo sekmadienio ryte autobusu, o ne lėktuvu nugabenti į Paryžių.

Išvis lėktuvu skrido 170 žmonių.

„Ryanair“ atstovas spaudai aiškino, kad smarkiai sunegalavus vienam keleiviui lėktuvas Madride sustoti privalėjo. Jis aiškino, kad keleiviais buvo pasirūpinta tinkamai: jiems suteikta nakvynė viešbutyje ir pasirūpinta kelione iki Paryžiaus kita transporto priemone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius