Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl salone lakstančių žiurkių buvo priverstas nusileisti „Air India“ lėktuvas

Oro linijų bendrovės „Air India“ lėktuvas buvo priverstas nusileisti po to kai įgūla lainerio viduje pastebėjo lakstančias žiurkes, antradienį pranešė dienraštis „The Times of India“.
Žiurkė
Žiurkė / Photos.com

Lėktuvas, kuriame lakstė žiurkės, skrido iš Delio į Kalkutą.

„Žiurkės lėktuve gali sukelti katastrofą, jeigu jos pragrauštų elektros instaliacijos laidus ir kabelius“, – teigė oro linijų atstovas ir pridūrė: „Jeigu tai atsitiktų, lakūnai nebegalėtų kontroliuoti lėktuvo.“

Nenorėjęs prisistatyti „Air India“ atstovas tikino, kad žiurkės lėktuvuose yra paplitusios visame pasaulyje ir gali įsibrauti į bet kurį lainerį. Atstovai teigė, kad žiurkes į lėktuvus atvilioja maisto kvapai.

Tai ne pirmas atvejis, kuomet Indijos oro linijų „Air India“ lėktuve užfiksuoti bėgiojantys graužikai. 2014 m. vasario mėnesį dėl žiurkių lainerio viduje vėlavo skrydis iš Mumbajaus, o 2009 m. skrydis į Torontą buvo atidėtas vienuolikai valandų tam, kad oro linijų darbuotojai galėtų išgaudyti visus graužikus. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius