Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dėl sveikatos problemų iš posto traukiasi Estijos vidaus reikalų ministras

Estijos vidaus reikalų ministras socialdemokratas Andresas Anveltas antradienį pranešė, kad dėl sveikatos problemų traukiasi iš savo posto.
Andresas Anveltas (dešinėje)
Andresas Anveltas (dešinėje) / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Estija

Per spaudos konferenciją jis pareiškė, kad traukiasi iš politikos ir nedalyvaus kovą vyksiančiuose parlamento rinkimuose.

„Praleidau politikoje 10 metų, penkerius iš jų buvau parlamento narys, o trejus – vyriausybės narys. Ruošiausi būti ir kito parlamento sudėtyje, bet pastarosiomis dienomis nuskambėjo pats svarbiausias skambutis: sveikata. Negaliu sau leisti ignoruoti šio perspėjimo, taip pat ir dėl savo artimųjų, ir tęsti darbą tol, kol įvyks kažkas labai rimta“, – sakė Vidaus reikalų ministerijos vadovas.

A.Anveltas nurodė, kad pranešė savo sprendimą premjerui Juri Ratui ir Socialdemokratų partijos pirmininkui Jevgeni Ossinovski.

Kaip informavo transliuotojas ERR savo portale, A.Anveltas buvo paguldytas į ligoninę dėl plaučių uždegimo, tačiau sveikatos problemos tęsėsi ir toliau.

A.Anveltas vidaus reikalų ministro poste liks tol, kol bus patvirtinta naujo VRM vadovo kandidatūra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius