Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Delyje sugriuvus metropoliteno tiltui, žuvo penki ir buvo sužeista dar 15 žmonių

Delio pietuose anksti sekmadienį sugriuvus nebaigto statyti metropoliteno tilto daliai, žuvo penki ir buvo sužeista dar 15 žmonių, pranešė metropoliteno atstovas.
Delyje sugriuvo dalis metropoliteno
Delyje sugriuvo dalis metropoliteno / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Nelaimė įvyko staiga nugriuvus vienai tilto atramai, žurnalistams sakė „Delhi Metro Rail Corporation“ (DMRC) atstovas Anujas Dayalas.

„Tiriame šį reikalą. Atrodo, kad problema iškilo dėl tilto atramos konstrukcijos“, – sakė jis. Žuvusieji yra darbininkai, dirbę toje vietoje 30 vyrų grupėje. Trijų žmonių mirtis buvo konstatuota ligoninėje, o kitų dviejų žuvusiųjų kūnus gelbėtojai vis dar bando ištraukti iš po nuolaužų.

Dviejų sužeistųjų būklė rimta, o kai kurie sužeistieji, suteikus jiems pirmąją pagalbą, jau paleisti, sakė A.Dayalas. Delio metropolitenas, kuris buvo atidarytas 2002 metais, buvo giriamas dėl švaros, veiksmingumo ir keliavimo Indijos sostinėje „revoliucijos.“

 Sekmadienio nelaimė yra antras didelis incidentas Delio metropolitene per mažiau nei metus. Spalio mėnesį du žmonės žuvo ir dar 12 buvo sužeisti, kai tuo metu statytas metropoliteno tiltas nukrito ant autobuso ir lengvųjų automobilių.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius