Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiojoje Britanijoje sulaikytas Lenkijos pilietis, mėginęs nusamdyti prostitutę savo nepilnamečiui sūnui

Teismas penktadienį nusprendė neskirti įkalinimo vyrui, kuris buvo sulaikytas, kai mėgino nusamdyti prostitutę savo 14-mečiui sūnui, iki tol neturėjusiam lytinių santykių.
Antrankiai
Antrankiai / E.Ovčarenko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Vyras, kuris yra Lenkijos pilietis, išsivežė sūnų automobiliu ir leido jam išsirinkti kurią nors iš prostitučių, stoviniuojančių gatvėje Notingamo miesto „raudonųjų žibintų“ kvartale.

Tačiau 42 metų tėvas buvo sulaikytas, nes jaunuolis pataikė išsirinkti slapta dirbančią policijos pareigūnę.

Notingamo karališkasis teismas vyrui, kurio vardas neskelbiamas dėl teisinių priežasčių, skyrė lygtinį 10 mėnesių įkalinimą su vienerių metų bandomuoju laikotarpiu, kai kaltinamasis prisipažino mėginęs įkalbėti moterį santykiauti su nepilnamečiui, nurodė naujienų agentūra „Press Association“.

Teismui buvo pranešta, jog nepilnamečio tėvas, kuris į Didžiąją Britaniją persikėlė prieš 8 metus, buvo sulaikytas praėjusių metų liepą per Notingamo policijos slaptą operaciją.

Prokuroras Adrianas Harrisas pasakojo, kad vyras ir jo sūnus priėjo prie persirengusios pareigūnės, turėjusios kodinį vardą Sarah ir mostelėjo ją kviesdami.

Vyras paklausė „Sarah“, kiek kainuotų pasimylėjimas su jo sūnumi, o galiausiai buvo susitarta dėl 20 svarų (apie 87 litų). Tačiau kai jie privažiavo automobiliu, tėvą sulaukė civiliais drabužiais vilkintys policijos pareigūnai.

„Berniukas pasakojo, kad jie pravažiavo pro tą merginą, o tėvas parodė į ją ir paklausė: „Šita tiks?“ – sakė A.Harris. – „Jis atsakė: „Taip“, o tada jie apsisuko“.

Tiriant šią bylą, nepilnametis pasakojo, jog tėvas taip pasielgė, nes sūnus dar nebuvo turėjęs lytinių santykių, tad nusprendė juo pasirūpinti.

Teisėjas Jonathanas Teare'as pareiškė nepasiųsiantis berniuko tėvo į kalėjimą, nes jis esąs puikaus charakterio ir tikėjo niekaip nepakenksiantis savo atžalai.

„Privalote rūpintis savo sūnumi, taip pat rūpintis jo moraliniu gerove – tačiau ne mėginant supažindinti jį su seksu santykiaujant su prostitute“, – sakė jis.

Teismas nusprendė, kad berniukas liks gyventi su savo tėvu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius