-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dingusio Malaizijos lėktuvo keleivio žmona atsisakė tūkstantinės kompensacijos iš oro linijų

Vyro, gimusio Naujojoje Zelandijoje ir skridusio mįslingai dingusiu Malaizijos lėktuvu, žmona atsisakė priimti 64 tūkst. dolerių kompensaciją iš Malaizijos oro linijų. Apie tai sekmadienį pranešė vietos spauda.
Dingusio lėktuvo paieškos
Dingusio lėktuvo paieškos / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Danicos Weeks vyras Paulas buvo tarp 239 keleivių, skridusių Malaizijos lėktuvu „Boeing 777“, kuris dingo kovo 8 d. ir iki šiol nebuvo rastas.

Moteris Perte (Australija) gyvenanti su dviem vaikais, gavo teisininkų patarimą nepriimti oro linijų siūlomos kompensacijos, nes atsidurtų tarsi „užburtame rate“. Ji teigė, kad jai buvo siūlomi pinigai su sąlyga, kad ji užpildytų išsamų klausimyną.

„Tai lyg gero darymas, tačiau jūs darote taip pat kai ką dėl mūsų – pildote klausimyną ir atskleidžiate visas detales apie save, kurios, kaip aš galiu tik spėti, bus perduotos draudimo kompanijai, o ji jau atitinkamai panaudos mano duomenis“, – teigė moteris.

Kovo mėnesį atnaujintos „Malaysia Airlines“ lėktuvo, kovo mėnesį skridusio reisu MH370 ir paslaptingai dingusio, paieškos. Vis dėlto jos iki šiol nedavė absoliučiai jokių vaisių.

„Malaysia Airlines“ lėktuvas su 239 žmonėmis dingo kovo 8 dieną, praėjus maždaug maždaug valandai nuo skrydžio pradžios. Iš Kvala Lumpūro jis skrido į Pekiną. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius