Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dominique'as Straussas-Kahnas netrukus turėtų viešai prabilti apie sekso skandalą

Dominique'as Straussas-Kahnas artimiausiomis savaitėmis turėtų viešai prabilti apie sekso skandalą Niujorke, kuris jam kainavo Tarptautinio valiutos fondo vadovo postą, pirmadienį pranešė jo patarėja viešųjų ryšių klausimais.
Dominique'as Straussas-Kahnas
Dominique'as Straussas-Kahnas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Lytine prievarta D.Straussą-Kahną kaltinusi kambarinė JAV televizijos žiūrovams jau papasakojo apie gegužės 14 dienos incidentą, tačiau sekmadienį į Paryžių sugrįžęs politikas, kuriam teismas kaltinimus panaikino, iki šiol laikėsi tylos įžadų.

Jo patarėja Anne Hormel prie prabangių D.Strausso-Khano Paryžiaus namų kreipėsi į ten lūkuriavusius žurnalistus, prašydama „palikti jį ramybėje“ ir pažadėjo, kad per artimiausias dvi savaites jis pirmą kartą pats viešai prabils apie skandalingą incidentą.

D.Srausso-Kahno advokatai tvirtina, kad jų kliento ir Manhatano viešbučio kambarinės lytiniai santykiai vyko abipusiu sutarimu.

Teisiniai D.Strausso-Kahno vargai dar nesibaigė. Jį kaltinanti kambarinė Nafissatou Diallo pateikė jam civilinį ieškinį, kuriuo reikalauja neskelbiamo dydžio kompensacijos.

Be to, ir Prancūzijoje jam teks stoti prieš teismą – atskirą bylą prieš jį pradėjo 32 metų rašytoja Tristane Banon, tvirtinanti, kad šis įtakingas socialistų politikas 2003 metais įsiviliojo ją į butą Paryžiuje ir mėgino išprievartauti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius