Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donaldas Trumpas gina Vladimirą Putiną dėl Aleksandro Litvinenkos nužudymo

JAV prezidento posto siekiantis milijardierius verslininkas Donaldas Trumpas ir toliau demonstruoja palankų požiūrį į Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną. Respublikonų favoritas po britų paskelbto tyrimo išvadų dėl Aleksandro Litvinenkos nunuodijimo pareiškė, kad jos dar nieko nereiškia – „daug žmonių sako, kad tai buvo ne V.Putinas“, rašo „The Telegraph“.
Donaldas Trumpas ir Vladimiras Putinas
Donaldas Trumpas ir Vladimiras Putinas / „Scanpix“ nuotr.

Praėjusią savaitę Jungtinėje Karalystėje paskelbtos tyrimo išvados, kuriose patvirtinta, kad prie buvusio Rusijos žvalgybos agento A.Litvinenkos nužudymo prisidėjo Rusijos žvalgybos vadai. Kaltė krinta ir ant paties Vladimiro Putino pečių – paskelbta, kad tai jis tikriausiai nurodė nužudyti disidentą Londone.

D.Trumpas, komentuodamas bylą, pareiškė nematantis jokių įrodymų, kad su nužudymu susijęs V.Putinas. „Ir apie mane sakoma daug dalykų, kurie yra netiesa“, – pridūrė jis.

„Visų pirma, jis sako, kad to nedarė. Daug žmonių sako, kad tai buvo ne jis. Tai kas žino, kas tai padarė“, – „Fox Business“ aiškino D.Trumpas.

Milijardierius anksčiau yra sakęs, kad jam – didelė garbė, jog V.Putinas jį pavadino absoliučiu lyderiu.

Britų premjeras Davidas Cameronas praėjusią savaitę pasmerkė V.Putiną už vaidmenį „valstybės remiamoje žmogžudystėje“ ir pavadino tai visiškai atgrasiu nusikaltimu.

Naujausių apklausų duomenimis, D.Trumpas pirmauja tarp visų, siekiančių tapti Respublikonų kandidatu į prezidentus. 41 proc. Respublikonų rinkėjų sako jį remiantys. Artimiausias jo konkurentas – Teksaso senatorius Tedas Cruzas, turintis 19 proc. rinkėjų paramą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius