-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donaldas Trumpas keliais mėnesiais anksčiau pradėjo metinę sveikatos patikrą

JAV prezidentas Donaldas Trumpas šeštadienį pradėjo metinę sveikatos patikrą ir keliais mėnesiais anksčiau negu planuota apsilankė pas gydytojus, nes artėja intensyvus 2020 metų rinkimų sezonas, pareiškė prezidento atstovė spaudai.
Donaldas Trumpas
Donaldas Trumpas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Paskutinė metinė 73 metų amžiaus prezidento sveikatos patikra buvo atlikta vasario mėnesį. Prezidento gydytojas Seanas Conley tuomet paskelbė, kad D. Trumpas yra „labai geros sveikatos“.

D.Trumpas, kuris mėgsta gluminti sveikatos ekspertus savo potraukiu nesveikam maistui ir nenoru mankštintis, svėrė 110 kilogramų, buvo nurodyta tuomet paskelbtoje sveikatos patikros ataskaitoje.

Šeštadienį prezidentas apsilankė Vašingtono priemiestyje esančiame Walterio Reedo (nacionaliniame karo medicinos centre, kur buvo „greitai apžiūrėtas“ ir buvo paimti mėginiai laboratoriniams tyrimams, pareiškė atstovė Stephanie Grisham.

„Prezidentas tebėra sveikas ir energingas ir neturi jokių nusiskundimų, kaip rodo jo aktyvūs pasirodymai mitinguose prieš tūkstančius amerikiečių kelis kartus per savaitę“, – pridūrė ji.

S.Grisham pareiškė, jog D.Trumpas pasinaudojo „laisvu savaitgaliu Vašingtone“, kad atliktų dalį metinės sveikatos patikros procedūrų, nes laukia „labai intensyvių 2020 metų“.

2018 metais tuometinis D.Trumpo gydytojas Ronny Jacksonas surengė spaudos konferenciją, kurioje pateikė nemažai neįprastai išsamios informacijos ir paskelbė, kad D.Trumpas yra „puikios sveikatos“ ir turi “neįtikėtinai gerus genus“.

Netrukus po to D.Trumpas pasiūlė jį skirti vadovauti veteranų reikalų departamentui, tačiau R.Jacksonas galiausiai nusprendė nesiekti šio posto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius