Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donaldo Trumpo pastaba apie menstruacijas nuteikė prieš jį Respublikonų partiją

Vieno JAV respublikonų renginio organizatoriai šeštadienį atšaukė favorito Donaldo Trumpo kvietimą po jo pastabos, kad pasiruošimo prezidento rinkimų kampanijai debatų moderatorė su juo buvo griežta dėl to, kad jai buvo menstruacijos.
Kandidatas į JAV prezidentus Donaldas Trumpas
Kandidatas į JAV prezidentus Donaldas Trumpas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tas komentaras sukėlė naują kritikos T.Trumpui bangą, jam siekiant partijos paskyrimo kandidatu kitais metais įvyksiančiuose rinkimuose ir pirmaujant pagal populiarumą.

Pompastiškasis milijardierius savo partijos kritikos sulaukė po stačiokiško kaltinimo, kad „Fox News“ žurnalistė Megyn Kelly – viena iš moderatorių per ketvirtadienį įvykusius respublikonų debatus – išskyrė jį ir šiurkščiai su juo elgėsi.

D.Trumpas jau buvo kreipęsis į tos televizijos moderatorius dėl „neteisingų“ klausimų – po to, kai M.Kelly iškėlė klausimą dėl jo menkinamos kalbos moterų atžvilgiu „Twitter“ žinutėse. M.Kelly jo klausė, ar taip dera žmogui, norinčiam būti JAV prezidentu.

Tačiau penktadienį vakare jis pakėlė toną, kai CNN pasakė, kad M.Kelly yra žmogus, kuriam jis nejaučiąs didelės pagarbos.

Kalbėdamas apie M.Kelly klausimus, užduotus per debatų laidą, D.Trumpas sakė: „Jai iš akių liejosi kraujas; kraujas liejosi iš jos visos.“

Kad ir kaip man asmeniškai patiktų Donaldas Trumpas, jo komentaro apie Megyn Kelly per CNN man jau per daug, – sakė Erickas Ericksonas.

Dėl tokių pastabų vienas garsus eilinių respublikonų renginys Atlantoje, „RedState Gathering“, anuliavo kvietimą jam šeštadienį pasakyti kalbą.

„Kad ir kaip man asmeniškai patiktų Donaldas Trumpas, jo komentaro apie Megyn Kelly per CNN man jau per daug“, – sakė tą renginį vesiantis Erickas Ericksonas. D.Trumpas turėjo per jį pasakyti kalbą.

D.Trumpas anksčiau jau ne kartą yra išsakęs įžeidimų žmonėms, kurie, jo nuomone, nesąžiningai su juo elgdavosi. Jis taip pat ne kartą yra išsityčiojęs iš moterų ir jų išvaizdos.

Vis dėlto atrodo, jog pasitaikė atvejų, kai D.Trumpas suvokė žengęs per toli.

Balandį jis pasidalijo tokia „Twitter“ žinute, kurią vėliau ištrynė: „Jeigu ponia Hillary Clinton neįstengia patenkinti savo vyro, kodėl ji galvoja sugebėsianti patenkinti Ameriką?“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius