-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Donecke gali koncertuoti „Limp Bizkit“

Fredas Durstas, JAV grupės „Limp Bizkit“ lyderis, kuris pasiskelbė esantis Krymą užėmusios Rusijos ir Vladimiro Putino gerbėjas, gali surengti koncertą Donecko srityje Rytų Ukrainoje, kurią kontroliuoja separatistai, rašo Laisvosios Europos radijo interneto svetainė.
Fredas Durstas
Fredas Durstas / „Scanpix“/AP nuotr.

Amerikietis dainininkas jau anksčiau išsakė norą gauti Rusijos pilietybę ir aiškino, kad gyvenimas Rusijoje yra puikus, o V.Putinas – šaunus prezidentas.

„Limp Bizkit“ – grupės, kurią „Rolling Stone“ žurnalas yra išrinkęs viena blogiausių dešimtojo dešimtmečio grupių, – lyderis taip pat yra teigiamai atsiliepęs apie idėją apsigyveni Kryme, ten pritraukti kūrybingų amerikiečių. Jo svajonėse Rusijos aneksuotas Ukrainos pusiasalis turėtų virsti pramogų verslo centru.

Dabar save respublika pasiskelbusių separatistų naujienų agentūra pranešė, kad „Donecko liaudies respublikos“ atstovai grupei „Limp Bizkit“ nusiuntė oficialių pakvietimą koncertuoti jų kontroliuojamoje teritorijoje. Taip padaryta po to, kai grupės koncertinio turo Rusijoje organizatorius pasakė, kad „Limp Bizkit“ tikriausiai apsvarstytų galimybę surenti koncertus Donecke ir Luhanske 2016 m.

Organizatorius pridūrė, kad dabar jie ten neatvyko tik dėl to, kad keliai subombarduoti – todėl sunkvežimiai su technika negalėtų greitai atvažiuoti.

„Limp Bizkit“ lyderis laiške V.Putiną vadino šauniu vyruku su aiškiais moraliniais principais ir geru žmogumi.

F.Durstas, kurio trečioji žmona – iš Krymo kilusi Ksenija, rugsėjo pradžioje sakė norintis gauti Rusijos pasą. „Izvestia“ vėliau skelbė, kad jis parašė laišką, kuriame teigė galėsiantis šešis mėnesius gyventi Kryme. Jis ten filmuotų filmus ir televizijos laidas. 

Kremliaus politiką giriantis portalas „Izvestia“ rašė, kad F.Durstas laiške aiškino norintis būti didingos Krymo ir Rusijos ateities dalimi ir žadėjo, kad paskui jį atseks daugiau kūrybingų amerikiečių. „Limp Bizkit“ lyderis laiške V.Putiną vadino šauniu vyruku su aiškiais moraliniais principais ir geru žmogumi.

VIDEO: Limp Bizkit - Rollin' (Air Raid Vehicle)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius