Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dramatiška istorija: apie dukros mirtį motina sužinojo iš „Facebook“

Cheryl Jones, gyvenanti Pietų Velse, iškėlė ieškinį Blaenau Gwent policijos nuovadai po to, kai apie savo dukters Karlos James mirtį sužinojo iš žinutės moters „Facebook“ paskyroje: „Ji mirė. Ilsėkis ramybėje, Karla.“
„Facebook“
„Facebook“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

K.James mirė savo namuose apie 20 val. liepos 23 d., tačiau jos mama apie dukros mirtį nebuvo informuota beveik iki vidurnakčio.

Blaenau Gwent policijos nuovada teigia, kad C.Jones skundo tyrimas yra tęsiamas. „Mano dukra buvo rasta negyva, o aš apie tai sužinojau iš „Facebook“. Aš buvau jos mama, artimiausia giminaitė, policija turėjo ateiti pirmiausia pas mane“, − sakė mama.

Vis dar bandoma išsiaiškinti, nuo ko mirė K.James. Ji gyveno bute Tredegare apie pusantro kilometro atstumu nuo mamos, kuri tragedijos naktį buvo savo namuose. C.Jones apie tai, ką perskaitė „Facebook“, papasakojo savo sūnėnui Barry Llewellynui: „Aš jo klausinėjau kas atsitiko, tačiau jis nenorėjo man sakyti“, − pasakojo C.Jones.

Policijos atstovai teigė negalėję rasti moters adreso

„Negalėjau suprasti, kaip visiškai nepažįstami žmonės galėjo sužinoti apie tai, kad ji mirė tiesiog iš „Facebook“. Aš gyvenau visai šalia ir nežinojau, kad mirė mano pačios dukra“, − kalbėjo moteris. Ji pridūrė, kad kai skambino dukrai, policija teigė neva važiavo tiesiai pas ją, kad praneštų blogą naujieną. „Man prasidėjo isterija. Aš su ja kalbėjausi prieš kelias valandas apie jos šunį Scooby. Ji pasakė, kad myli mane prieš padėdama telefono ragelį, ji visada tai pasakydavo“, − pasakojo mama.

K.James 19 metų turėjo nutraukti modelio karjerą dėl nėštumo. „Ji buvo puiki motina savo dukrai, kurios širdis dabar plyšta. Mergaitė negali patikėti, kad nebepamatys savo mamos“, − pasakojo moteris.

Ji vis dar nežino nuo ko mirė jos dukra: „Kas mane šitaip pykdo, tai kaip pasibaisėtinai su manimi elgėsi policija. Aš niekada nesusitaikysiu su dukters praradimu vien dėl to, kaip aš sužinojau apie jos mirtį.“

Tardymas buvo pradėtas ir atidėtas, kol daromas skrodimas ir atliekami toksikologiniai testai. Darbo partijos deputatas Nickas Smithas palaiko C.Jones: „Paprašiau policijos, kad aiškiai apibrėžtų, kokių veiksmų ėmėsi sužinoję apie Karlos mirtį ir nusiųsiu ataskaitą poniai Jones. Aš pasistengsiu padėti šeimai kaip tik galėsiu.“

Policija laiške deputatui parašė, kad buvo bandoma surasti artimiausio giminaičio adresą, kad galėtų pranešti liūdną žinią apie moters mirtį, tačiau adreso nerado iki 23:30 val. „Tai liūdnas kaltinimas šiandienos visuomenei, kad nežinomas asmuo nusprendė pranešti tokią liūdną žinią negalvodamas apie šeimą“, − teigė policijos nuovados atstovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius