Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos vicepremjeras Dmitrijus Rogozinas taip pasveikino Lietuvą ir NATO su Naujaisiais, kad geriau jau būtų nesveikinęs

Už gynybą atsakingas Rusijos vicepremjeras, buvęs šalies atstovas prie NATO Dmitrijus Rogozinas niekada neieškojo žodžio kišenėje, bet tai, kaip jo vardu jo paskyroje „Twitter“ su Naujaisiais metais pasveikintos NATO šalys, tarp jų ir Lietuva, pranoksta bet kokius aštrius posakius.
raketa
Ši „šventinė“ nuotrauka skirta Lietuvai ir NATO blokui.

„Sveikiname mūsų draugus iš NATO su Naujaisiais metais“, – rašoma D.Rogozino paskyroje „Twitter“. Virš sveikinimo – nuotrauka, kurioje rusų Senis šaltis su Snieguole ir būrys išsirikiavusių kareivių, stovinčių šalia milžiniškos raketos.

Ši raketa labai panaši į raketas „Iskander“, dėl kurių neseniai kilo daug triukšmo. Gruodžio viduryje Vokietijos žiniasklaida pranešė, kad Rusija Kaliningrado srityje prie sienos su Lietuva dislokavo artimojo nuotolio raketas „Iskander-M“.

„Iskander“ gali būti aprūpintos įprastinėmis ir branduolinėmis kovinėmis galvutėmis, jų skriejimo nuotolis yra 500 km. Lietuvą šios raketos pasiektų per tris minutes.

Maskva teigė, kad jeigu NATO nekreips dėmesio į jos susirūpinimą dėl raketinio skydo elementų Rytų Europoje, ji dislokuos Kaliningrade ties siena su Lenkija ir Lietuva „Iskander“ tipo raketas. Tačiau tai kol kas esą nepadaryta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius