-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Du prancūzai iššoko iš sraigtasparnio ir tik dėl to išgyveno

Sraigtasparnio pilotas Prancūzijoje privertė iš kabinos iššokti keleivę ir pats iššoko paskui. Taip pasielgdamas vyras išgelbėjo gyvybę tiek sau, tiek keleivei, pirmadienį praneša AFP.
Sraigtasparnis kalnuose
Sraigtasparnis kalnuose. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Incidentas įvyko Pietų Prancūzijoje, tarp Grenoblio ir Valanso miestų. Sraigtasparnis išskrido iš Valanso sekmadienį šviesiu paros metu. Dėl blogų oro sąlygų sraigtasparnis skrido nedideliame aukštyje.  Kažkurią akimirką 59 metų pilotas dėl rūko prarado sraigtasparnio kontrolę ir skraidymo aparatas ėmė pavojingai lėkti į kalno šlaitą.

Pilotas liepė 63 metų keleivei šokti iš sraigtasparnio, o paskui iššoko pats. Abu nukrito ant kalno šlaito, padengto metro storio sniego sluoksniu, todėl smūgis buvo švelnesnis. Po kelių sekundžių sraigtasparnis įsirėžė į kalną.

Pilotas susisiekė su gelbėtojais ir šie sniege rado keleivę. Moteris buvo stipriai sušalusi ir skundėsi krūtinės bei nugaros skausmais. Pasak medikų, tiek keleivė, tiek pilotas atsipirko tik įbrėžimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius