Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dubajuje ant greitkelio nukrito lėktuvas (atnaujinta 22.36 val.)

Penktadienį Jungtiniuose Arabų Emyratuose (JAE), Dubajuje, sudužo krovininis lėktuvas, pranešė AFP.
Lėktuvo avarijos vietoje kilo gaisras.
Lėktuvo avarijos vietoje kilo gaisras. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Naujienų agentūra „Reuters“ patikslino, kad lėktuvas nukrito ant judrios magistralės E 311, besidriekiančios per miesto gyvenamuosius rajonus. Per katastrofą užsidegė keli automobiliai.

JAE naujienų agentūra WAM savo ruožtu patikslino, kad incidentas įvyko netoli tarptautinio Dubajaus oro uosto. Agentūros duomenimis, lėktuvo avarijos vietoje nėra gyvenamųjų namų.

Apie aukas ir sužeistuosius duomenų kol kas nėra. Kiek žmonių sudarė sudužusio lėktuvo įgulą, taip pat nepranešama. Nepatvirtintais duomenimis, lėktuvas priklauso amerikiečių kompanijai, tačiau kokiai – taip pat nepatikslinama. Nežinomas ir sudužusio lėktuvo modelis.

Papildyta 22.36 val. Televizijos kanalas CNN pranešė, kad sudužęs lėktuvas „Boeing 747-400“ priklausė vienai didžiausių pasaulyje siuntų tarnybai UPS. Kai kuriais duomenimis, lėktuvas į žemę rėžėsi ne greitkelyje, o netoli jo, prie karinės aviacijos bazės ir Dubajaus tarptautinio oro uosto.

Žinoma, kad žuvo du ekipažo nariai. Paskutiniais duomenimis, niekas iš buvusių ant žemės nežuvo, tačiau po lėktuvo susidūrimo su žeme kilo milžiniškas gaisras.

Taip pat pranešama, kad vienas lėktuvo variklis užsidegė dar ore. Į žemę laineris trenkėsi mėgindamas avariniu būdu nusileisti Dubajaus tarptautiniame oro uoste.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius