-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dūmai kabinoje privertė nutūpti Georgą W.Bushą skraidinusį lėktuvą

JAV buvo priverstas nutūpti buvusį prezidentą Georgą W.Bushą skraidinęs lėktuvas. Pilotas kabinoje pastebėjo dūmus ir nusprendė leistis Kentukyje, skelbia „Spiegel“.
George'as W.Bushas
George'as W.Bushas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šeštadienio vakarą W.Bushas skrido iš rytinėje pakrantėje esančios Filadelfijos į gimtąjį Teksąsą. Tačiau kelionė pakrypo netikėta linkme. Filadelfijoje buvęs prezidentas dalyvavo labdaros organizacijos posėdyje, jis yra jos pirmininkas.

„Gulfstream IV“ tipo asmeniniu lėktuvu skridusio G.W.Busho pilotas salone pastebėjo dūmus. Jis nusprendė leistis gerokai anksčiau, iki Teksaso dar buvo likę apie 1 000 km.

JAV aviacijos saugos institucija paskelbė, kad nė vienas keleivis nebuvo sužalotas. G.W.Busho atstovas Freddy Fordas teigė, kad keleiviai apskritai nieko nepastebėjo ir neužuodė, o po trumpos viešnagės Kentukyje lėktuvas tęsė kelionę į Dalasą.  

G.W.Bushas JAV vadovavo nuo 2001 iki 2009 metų. Nuo 2003 metais įvykusios invazijos į Iraką jo reputacija dramatiškai krito.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius