Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dvi girtos britės privertė nutupdyti lėktuvą

Dvi išgėrusios ir lėktuve siautėjusios britės privertė anksčiau laiko nutupdyti lėktuvą. Abi moterys nuvežtos išblaivinimui, skelbia spiegel.de.
Didžiosios Britanijos skrydžių bendrovės lėktuvas
Didžiosios Britanijos skrydžių bendrovės lėktuvas / Reuters/Scanpix nuotr.

Į Tunisą dvi britės skrido „British Airways“ lėktuvu, tačiau kelionė baigėsi ne galutiniame skrydžio taške, Tunise, o Prancūzijoje, Liono mieste. Tokią informaciją britų žiniasklaidai ėmus viešinti istoriją išplatino Jungtinės Karalystės skrydžių bendrovė ir Prancūzijos oro uostas.

Skelbiama, kad skrydžio metu 43 ir 50 metų amžiaus damos iš butelio gėrė romą, garsiai keikėsi ir erzino keleivius. Moterys sumanė parūkyti tualete, bandė įsiveržti į lakūnų kabiną, įžeidinėjo įgulos narius. Vienas keleivis pasakojo, kad britės grasino vienai stiuardesei susidoroti su jos šeima ir nužudyti artimuosius, pranešė „Daily Mail“. 

Girtos moterys Lione buvo suimtos, lėktuvas tęsė kelionę į Tuniso sostinę. 

Incidentas įvyko paskutinę praėjusių metų dieną, tačiau paviešintas tik dabar. Oro uosto Prancūzijoje duomenimis, lėktuvas Lione nusileido 17.29 val., po pusantros valandos jis toliau tęsė kelionę. Britų laikraščiai skelbia, kad jų tautietės Naujųjų metų naktį pasitiko blaivykloje, o vėliau buvo išsiųstos namo. 

Aviakompanija paskelbė, kad jos klientai „nusipelnė saugaus ir malonaus skrydžio. Ramybės drumstėjai skrydžio metu nėra toleruojami“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius