Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dvi Malaizijos lėktuvų katastrofos – dvigubas smūgis vienai australei

Beveik nesuvokiamas likimo kirtis smogė vienai australei, kurios podukra skrido prorusiškų teroristų ketvirtadienį numuštu Malaizijos lėktuvu. Anksčiau Indijos vandenyne dingusiu Malaizijos lėktuvu skrido jos brolis.
Pasaulis gedi Malaizijos lainerio „Boeing 777“ aukų
Pasaulis gedi Malaizijos lainerio „Boeing 777“ aukų / Scanpix/Reuters, AFP nuotr.

Kaylene Mann brolis Rodas Burrowsas ir jo žmona Mary Burrows skrido lemtingu 370-uoju reisu, kai jis kovo mėnesį tiesiog pradingo. Penktadienį, Mann sužinojo, kad jos podukra, Maree Rizk, žuvo Malaizijos oro linijų lėktuvo katastrofoje, kartu su 297 žmonėmis, skridusiais MH17 reisu.

„Tai tiesiog sugrąžino viską, visus išgyvenimus atgal“, – teigė Gregas Burrowsas, dar vienas australės brolis. „Tai tiesiog... ir vėl mus drasko iš vidaus“.

G.Burrowsas sakė, kad jiems sunku suprasti, kaip tokia tragedija galėjo ištikti jų šeimą dukart. „Ji tik ką prarado brolį, o dabar ir podukrą“, – sunkiai tvardydamas emocijas teigė Gregas.

„Ji tik ką prarado brolį, o dabar ir podukrą“, – sunkiai tvardydamas emocijas teigė Gregas.

Maree Rizk ir jos vyras Albertas buvo begrįžtantys namo po keturių savaičių atostogų iš Europos, teigė Philas Lithgowas, „Sunbury“ futbolo klubo prezidentas, į kurio veiklą buvo įsitraukusi žuvusi šeima.

Albertas, nekilnojamojo turto agentas, buvo klubo tarybos narys, Maree – valgyklos savanorė, o jų sūnus Jamesas žaidė klubo komandoje.

„Jie buvo labai mieli žmonės“, – sakė Lithgowas. „Negalėjai išgirsto jokio blogo žodžio apie juos, jie labai nuoširdžiai skyrė asmeninį laiką savo bendruomenei ir buvo tiesiog labai linksmi žmonės“.

Nepaisant dviejų nelaimių, ištikusių Malaizijos oro linijas, Burrowsas teigia nekaltinantis aviakompanijos: „Niekas negalėjo net įsivaizduoti, kad jie bus pamušti. Avialinijos dėl to nieko negalėjo padaryti“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius