Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

EK pirmininkės Ursulos von der Leyen metinis pranešimas Europos Parlamente

Trečiadienį 10 val. Lietuvos laiku Europos Komisijos (EK) pirmininkė Ursula von der Leyen skaitys metinį pranešimą apie Sąjungos padėtį bei dalyvaus diskusijoje su europarlamentarais.

Tikėtina, kad EK pirmininkė aptars Europos Sąjungos indėlį kovojant su COVID-19 pandemijos sukelta visuomenės sveikatos ir ekonomine krize, pristatys ekonomikos gaivinimo, kovos su klimato kaita ir Europos skaitmeninimo planus bei Konferencijos dėl Europos ateities veiklą. Savo ruožtu europarlamentarai pateiks savo EK veiklos vertinimą ir siūlymus dėl būsimų prioritetų.

Kasmetinė diskusija dėl Sąjungos padėties – svarbus renginys, išryškinantis Europos Komisijos atskaitomybę demokratiškai išrinktiems europarlamentarams. Tai galimybė priartinti ES prie gyventojų, išskirti svarbiausius metų įvykius ir ateities iššūkius. Pirmą kartą ši diskusija surengta 2010 m. rugsėjį, kai Europos Komisijai pirmininkavo José Manuel Barroso.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius