-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ekspertai pradėjo Egipte sudužusio Rusijos lėktuvo juodųjų dėžių analizę

Inspektoriai antradienį pradėjo analizuoti juodąsias dėžes, išimtas iš Rusijos keleivinio lainerio, kuriam sudužus Sinajaus pusiasalyje žuvo visi 224 juo skridę žmonės, pranešė vienas Egipto civilinės aviacijos ministerijos pareigūnas.
Vienas iš gausybės juodosios dėžės modelių
Vienas iš gausybės juodosios dėžės modelių / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Prietaisų, įrašinėjančių pokalbius pilotų kabinoje ir fiksuojančių įvairius skrydžio duomenis, tyrimas prasidėjo apie vidurdienį, naujienų agentūrai sakė pareigūnas, nepanoręs viešinti savo vardo.

Analizė gali trukti kelias savaites arba mėnesius, jeigu paaiškės, kad juodosios dėžės yra apgadintos, nurodė šaltiniai. Rusijos vyriausybinė komisija, prižiūrinti šį tyrimą, antradienį taip pat surengs posėdį.

Rusijos oro bendrovė „Kogalymavia“ („Metrojet“) nurodė, kad jos lėktuvas sudužo dėl „išorinio poveikio“ ir kad katastrofos priežastis negalėjo būti koks nors techninis gedimas arba žmogaus klaida. Bendrovė tikino, kad tas orlaivis „Airbus A-321“ buvo „nepriekaištingos techninės būklės“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius