Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Estai reklaminiame filmuke rusus pavaizdavo kaip rūpesčių keliančias matrioškas

Estijos verslumo skatinimo fondo (EAS) užsakymu sukurti reklaminiai filmukai, kuriuose turistai iš Rusijos vaizduojami kaip matrioškos, buvo atšaukti dėl prieštaringų vertinimų abiejose šalyse, penktadienį pranešė dienraštis „Postimees“.
Estų reklama
Estų reklama

Reklama, kuri turėjo padėti pritraukti turistų iš Rusijos į Estiją per žiemos atostogų sezoną, daugeliui sukėlė pasipiktinimą, nes Rusijos piliečiai, į kuriuos orientuota ši kampanija, vaizduojami kaip rūpesčių keliančios tradicinės lėlės, kurias sudėtinga įlaipinti į autobusą ir kurių neįleidžia į restoraną.

Rusijos piliečiai vaizduojami kaip rūpesčių keliančios tradicinės lėlės, kurias sudėtinga įlaipinti į autobusą ir kurių neįleidžia į restoraną.

EAS atstovas Jurgas Samelis tikino, kad atsiliepimai iš Rusijos, kur ši kampanija prasidėjo lapkričio 11 dieną, buvo teigiami.

„Nors kampanijos prognozuoti rodikliai buvo pasiekti, o tie filmukai atliko savo paskirtį, nusprendėme neberodyti jų socialiniuose tinkluose, nes jie kursto prieštaringas emocijas. Ši kampanija bus tęsiama kitais kanalai, o tie filmukai tėra vienas iš visumos elementų“, – aiškino jis.

Socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbtos kampanijos pagrindinis prizas yra skrydis 76 žmonėms oro bendrovės „Estonian Air“ užsakomuoju reisu Maskvos ir Sankt Peterburgo į Taliną ir atostogų programa nuo sausio 30-osios iki vasario 2-osios, įskaitant apgyvendinimą, maitinimą restorane ir ekskursiją po Estijos sostinę.

Sukurti tuos reklaminius filmukus kainavo 27,8 tūkst. eurų (96 tūkst. litų).

Reklama prasideda nuo 11:50:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius