Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Estiją sukrėtė moksleivių smurto protrūkis: dvi mokinukės sumušė draugę dėl cigarečių

Estijos visuomenė šokiruota: internete išplatintas filmas, kuriame aiškiai matoma, kaip moksleivės tyčiojasi iš savo draugės ir ją žiauriai muša.
Smurtas Estijos mokykloje
Smurtas Estijos mokykloje / postimes.ee stopkadras

Vaizdo medžiaga išplatinta trečiadienį. Dvi paauglės, negailėdamos bjaurių žodžių, mušė savo klasiokę. Pirminiais duomenimis, už tai, kad ši atsisakė atnešti cigarečių.

Merginos privertė savo auką klauptis ant kelių, netgi svarstė, kaip geriau smūgiuoti, kad labiau skaudėtų, bet neliktų pėdsakų.

Postimees.ee duomenimis, ši žiauri egzekucija vyko Latvijos pasienyje esančiame Valgos miestelyje, pietinėje Estijoje. Tačiau policija, kol vyksta tyrimas, stengiasi neatskleisti merginų tapatybių.

Mokyklos direktorė Anne Arrak sakė, kad incidento metu mokykloje buvo tik vienas suaugęs žmogus. Todėl laiku nutraukti patyčių nepavyko.

Vos tik policija ėmėsi tyrimo, filmuota medžiaga dingo iš Youtube.com. todėl pateikiame nuorodą į reporter.ee TV reportažą.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius