Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fidžyje nužudyti rusai sutuoktiniai, jų palaikai rasti sukapoti

Fidžyje gyvenusi rusų sutuoktinių pora, kaip manoma, buvo nužudyta, o jų sukapotų palaikų dalys buvo rastos išmestos į paplūdimį toje Ramiojo vandenyno salų valstybėje.
Fidžyje nužudyta rusų pora
Fidžyje nužudyta rusų pora / „Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr.

Dienraštis „Fiji Sun“ nurodė, kad dvi poros nukirstų pėdų, įvyniotos į tinklą kartu su ryšulį turėjusiais nugramzdinti akmenimis, buvo rastos birželio 24 dieną turistų mėgstamame Natadolos paplūdimyje.

Per vėlesnes paieškas rasta daugiau palaikų dalių. Buvo spėliojama, kad šie šiurpūs radiniai susiję su rusų Jurijaus ir Natalijos Šipulinų dingimu savaite anksčiau.

Tyrimo vadovas Luke'as Navela sakė, kad palyginus palaikų DNR su Rusijoje gyvenančių Šipulinų artimųjų genetine medžiaga, šis ryšys buvo patvirtintas, o policija dabar laikosi prielaidos, kad sutuoktiniai buvo nužudyti, o jų palaikai – sukapoti, rašo „Fiji Sun“.

Remdamasis policijos šaltiniais, laikraštis nurodė, kad detektyvai turi informacijos, jog iš tos poros ūkio pagrindinėje Viti Levu saloje dingo grandininis pjūklas.

Dienraštis „The Fiji Times“ pranešė, kad pora persikėlė gyventi į Fidžį 2011 metais, nuomojosi ūkį ir buvo įkūrę fotografijos studiją.

Viena jų draugė – rusė Ala Malerič – sakė, kad sutuoktiniai buvo „sielos draugai“.

„Jurijus buvo linksmas, draugiškas vyras, mylėjęs gyvenimą, mylėjęs Fidžį. Jis planavo kurti gyvenimą Fidžyje“, – ji pasakojo laikraščiui.

Socialiniuose tinkluose paskelbtose nuotraukose matosi vidutinio amžiaus pora, besišypsanti ir gerianti kokteilius bei alų saulėkaitoje.

Tačiau jų verslo partneris Andrew Luzanenko sakė „Fiji Sun“, kad prieš dingdami sutuoktiniai buvo patekę į keblią finansinę padėtį, nes jų ūkį anksčiau šiais metais nuniokojo superciklonas „Winston“.

A.Luzanenko, kuris irgi gyveno tame ūkyje po to, kai persikėlė iš Rusijos anksčiau šiais metais, ir padėjo jį prižiūrėti, teigė, kad sutuoktiniai išvyko „man nieko nepasakę“.

Šio incidento tyrimas tęsiamas, o kariuomenės narai pirmadienį naršė vandenis prie Natadolos paplūdimio, ieškodami daugiau palaikų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius