Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 04 /15:31

Nuo narkotikų apkvaitęs vyras Filipinuose nušovė septynis žmones

Nuo narkotikų apkvaitęs vyras, ginkluotas pusiau automatiniu pistoletu, penktadienį nušovė septynis žmonės, o dar 11 sužeidė viename lūšnyne netoli Filipinų sostinės, pranešė pareigūnas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Filipinai

Ši ataka, pasibaigusi, kai policija nušovė užpuoliką, dar labiau padidino susirūpinimą dėl prastos šaunamųjų ginklų kontrolės. Šios savaitės pradžioje du vaikai žuvo nuo atsitiktinių kulkų per tradicinį šaudymą sutinkant Naujuosius metus.

Tarp penktadienį įvykdyto išpuolio patvirtintų septynių aukų buvo dvi trejų ir septynerių metų mergaitės bei besilaukianti moteris, nurodė policija Manilos priemiestyje Kavite, kuriame įvyko šį tragedija, policija.

„(Aukos) buvo atsitiktinės. Jis šaudė į visus, pasipainiojusius jo kelyje“, – Kavito policijos tyrėjas Arnulfo Lopezas sakė naujienų agentūrai AFP, pridūręs, kad šaudynės truko apie pusvalandį.

Skurdaus miestelio gyventojai pasislėpė savo namuose ir soduose, kai užpuolikas – buvęs neįtakingas vietos politikas Ronaldo Bae – kleidžiojo siauromis gatvelėmis ir Kavito turgavietėje, šaudydamas iš .45 kalibro pusiau automatinio pistoleto.

R.Bae anksčiau dirbo vietos taryboje, tačiau taip pat buvo žinomas kaip narkotikų prekeivis ir vartojo metamfetaminą nuo Naujųjų metų išvakarių, sakė Kavitės provincijos, kuriai taip pat priklauso Kavito miestas, gubernatorius Juanito Victoras Remulla.

Tuo tarpu vienos septynmetės ir keturmečio žūtis per šaudymą Naujųjų metų išvakarėse Filipinuose išprovokavo pasipiktinimo bangą bei karštas diskusijas dėl prastos šaunamųjų ginklų kontrolės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius