Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filipinuose politikas spėjo nufotografuoti savo žudiką

Filipinuose vienas politikas spėjo nufotografuoti savo žudiką, kuris po akimirkos jį nušovė, o ši nuotrauka padėjo suimti įtariamąjį, antradienį pranešė policija.
Priešmirtinėje Reynaldo Dagsos nuotraukoje matyti ir žudikas, ir jo bendrininkas.
Priešmirtinėje Reynaldo Dagsos nuotraukoje matyti ir žudikas, ir jo bendrininkas. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vieno rajono tarybos nario Reynaldo Dagsos padarytoje nuotraukoje, kuri buvo išspausdinta vieno populiaraus dienraščio pirmajame puslapyje, matoma pozuojanti politiko šeima ir užpuolikas, nutaikęs pistoletą į savo auką.

„Kai jis (R.Dagsa) fotografavo savo šeimą Naujųjų metų išvakarėse, pasirodė žudikas, o (politikas) nejučia nufotografavo žudiką, kuris buvo nutaikęs į jį ginklą“, – sakė vietos policijos viršininkas Jude'as Santosas.

R.Dagsa, kuris dirbo vieno Manilos priemiesčio savivaldybėje, buvo pašautas praėjus kelioms akimirkoms po to, kai buvo padaryta ši nuotrauka. Politikas mirė vežamas į ligoninę, pridūrė šią bylą tiriantis J.Santosas.

R.Dagsos šeima perdavė nuotrauką policijai, o pirmadienį buvo suimtas politiko žudikas ir įtariamas bendrininkas, kuris taip pat matomas nuotraukoje, J.Santosas sakė naujienų agentūrai AFP.

Manoma, kad įtariamieji jautė pagiežą savivaldos tarybos nariui, kuris aktyviai rūpinosi teisėsaugos veikla savo rajone, nurodė policijos viršininkas.

Neturtinguose Filipinuose gana dažnai pasitaiko išpuolių, per kuriuos naudojami šaunamieji ginklai. Pastarųjų galima lengvai ir palyginti nebrangiai įsigyti oficialiose ginklų parduotuvėse, taip pat juodojoje rinkoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius