Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filipinuose vyras nužudė žmoną ir tris vaikus

Filipinuose vienas vyras sekmadienį pusryčiaudamas iš pistoleto nušovė žmoną, tris savo vaikus ir tarnaitę, o paskui nusišovė pats, pranešė policija.
Ginklas
Ginklas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Tragedijos, kuri įvyko Talisajaus miestelyje centrinėje Sebaus provincijoje ir kuri sukrėtė šalį, kaltininkas paliko gyvą savo mylimiausią dukrą.

55 metų Emmanuelis Ponce, buvęs jūrininkas, šeimą išžudė puikiame jos name. Jis liepė jauniausiai dukrai išeiti ir iškviesti policiją, o paskui antrą kartą šovė į sūnų ir nusišovė pats, sakė policijos tyrėjas Mike'as Espina.

„Tu būsi vienintelė, kuri gyvensi. Po to aš nusižudysiu. Eik ir skambink policijai“, – tokius tėvo žodžius 14-metei dukrai pacitavo M.Espina.

Išbėgusi iš namų dukra pamatė, kaip tėvas antrą kartą šauna į jos brolį, o vėliau išgirdo dar vieną šūvį.

Pasak M.Espinos, tragedijos motyvai yra neaiškūs ir nėra jokių ženklų, kad E.Ponce būtų buvęs girtas. Jis jau buvo išėjęs į pensiją, o jo žmona dirbo vieno banko vadybininke.

„Mums tai kol kas yra galvosūkis“, – telefonu iš Talisajaus, esančio 560 km į pietryčius nuo Manilos, sakė M.Espina. Pasak jo, gyva likusi duktė vis dar pernelyg ištikta šoko, kad galėtų detaliai kalbėti apie savo šeimos išžudymą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius