Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Floridoje pilotavimo studentas apkaltintas bandymu pavogti lėktuvą

22 metų pilotavimo studentas, centrinėje Floridoje ketvirtadienį įlipęs į tuščią keleivinį lėktuvą, buvo apkaltintas bandymu jį pavogti, pranešė pareigūnai.
„Airbus A321“
„Airbus A321“ / Wikipedia.org nuotr.

Jungtinė kovos su terorizmu grupė atlieka tyrimą ir bando nustatyti motyvą, sakė Orlando-Melburno tarptautinio oro uosto atstovė Lori Booker.

Nishalas Sankatas iš Trinidado, kuris į JAV atvyko per Kanadą, mokėsi Floridos technikos institute, sakė atstovė ir pridūrė, kad įtariamajam taip pat gresia kaltinimai dėl vizų režimo pažeidimo ir nusikalstamo nusižengimo.

Anksti ketvirtadienį prie oro uosto privažiavo automobilis, iš kurio iššokęs vyras peršoko tvorą ir įlipo į oro bendrovės „American Airlines“ lėktuvą „Airbus 321“, stovėjusį priežiūros angare.

Lėktuvo virtuvėlėje buvęs avionikos techninis darbuotojas pastebėjo kažkokį šešėlį.

„Jis atsisuko ir pasakė: „Kas tu? Parodyk man savo ženklelį“, – spaudos konferencijoje pasakojo L.Booker. Šį ir dar kelis kitus oro uosto darbuotojus ji pavadino didvyriais.

Minėtas techninis darbuotojas, padedamas kolegos, sučiupo įtariamąjį ir ištempė jį iš lėktuvo. Jiems kviečiant oro uosto policiją, įtariamasis ištrūko ir bėgo, bet policija maždaug po dviejų minučių jį sulaikė.

Po incidento pareigūnai tikrino oro uostą ir įtariamojo automobilį; oro uosto darbas buvo sutrikęs maždaug penkias valandas.

Melburnas yra 112 km į pietryčius nuo Orlando.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius