Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Gaisras Maskvos daugiabutyje: devyni žmonės žuvo

Naujo Maskvos pastato cokoliniame aukšte kilo didelis gaisras, kurio metu žuvo devyni žmonės, dar šeši nukentėjo, praneša newsru.com. Paskutiniais duomenimis, trys nukentėjusieji atsidūrė reanimacijos skyriuje.
Gaisras Maskvoje
Gaisras Maskvoje / Stopkadras iš TV
Temos: 3 Rusija Maskva Gaisras

Biurų pastate cokoliniame aukšte kilęs gaisras apėmė apie 500 kv.m. Ugniagesiams pavyko išgelbėti dešimt darbuotojų, tačiau daugelis įstrigo požeminiame degančio pastato aukšte. Pranešama, kad gaisras kilo dėl saugos reikalavimų nesilaikymo – užsidegė statybinės atliekos.

Taip pat įtariama, kad aukų skaičius toks didelis dėl to, kad delsta kviesti gelbėjimo tarnybas, esą darbininkai galėjo bandyti patys gesinti ugnį ir tik tuomet, kai jiems nepavyko, iškvietė tarnybas.

Pastatas pradėtas eksploatuoti 2012 metų vasarą. Pastatą stačiusi bendrovė tvirtina, kad visi darbai baigti, tad darbininkai ten buvo neteisėtai. Šis dalykas bus itin svarbus nustatant kaltuosius dėl priešgaisrinės saugos reikalavimų laikymosi objekte.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius