Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsi Vokietijos politikė sužeista per eismo įvykį

Garsi Vokietijos kaclerės Angelos Merkel vadovaujamos Krikščionių demokratų sąjungos narė buvo sužeista per eismo įvykį, ketvirtadienį pranešė naujienų agentūra DPA.
Annegret Kramp-Karrenbauer
Annegret Kramp-Karrenbauer / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Vokietija Avarija

Pranešime cituojama policijos informacija, kad Saro krašto gubernatorė Annegret Kramp-Karrenbauer buvo sužeista jos tarnybiniam automobiliui maždaug 4 val. 30 min. vietos (5 val. 30 min. Lietuvos) laiku įsirėžus į sunkvežimį greitkelyje į Berlyną.

A.Kramp-Karrenbauer ir dar trys automobilyje buvę žmonės buvo nuvežti į ligoninę gydyti. Saro krašto vyriausybės atstovė Anne Funk sakė, kad A.Kramp-Karrenbauer per avariją tik lengvai nukentėjo. Policija nurodė, kad kiti trys žmonės irgi nepatyrė sunkių traumų.

A.Kramp-Karrenbauer priklauso A.Merkel komandai, kuri Berlyne derasi su socialdemokratais dėl potencialios koalicinės vyriausybės.

Ketvirtadienį eidama į derybas A.Merkel savo trumpame pareiškime žurnalistams avarijos nepaminėjo.

55 metų politikė buvo grįžusi į Saro krašto sostinę Sarbriukeną netoli sienos su Prancūzija. Ten ji trečiadienio vakarą dalyvavo viename Naujųjų metų priėmime.

Vėlai vakare skrydžio į Berlyną nebuvo, todėl A. Kramp-Karrenbauer nusprendė į Berlyną, esantį maždaug už 700 km, grįžti automobiliu.

Avarijos priežastis kol kas nėra žinoma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius