Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girtas po Saeimą šlaistęsis Latvijos parlamentaras bus sugėdintas iš tribūnos

Latvijos parlamento Mandatų ir etikos komisija nusprendė „pačiu griežčiausiu būdu“ nubausti opozicinės partijos „Sutarimo centras“ parlamentarą Nikolajų Kabanovą už tai, kad jis neblaivus dalyvavo komisijos posėdyje, kur diskutuota apie patriotinį auklėjimą, rašo lenta.ru.
Pagirios
Pagirios / Kaunas.lt nuotr.
Temos: 2 Latvija Alkoholis

Tiesa gauti visiškai patikimų įrodymų, kad parlamentaras darbo vietoje buvo girtas, komisijai nepavyko, o pats N.Kabanovas visus jo pusėn skriejančius kaltinimus neigia.

Išplatintame pranešime teigiama, kad jis neatvyko nė į vieną posėdį, kuriame buvo svarstomas jo elgesys. Tačiau Latvijos Saeimos nariai balsavo už tai, kad N.Kabanovą reikia sugėdinti iš parlamento tribūnos, o informaciją apie jį paskelbti laikraštyje „Latvijas Vеstnesis“.

Tokios bausmės jis nusipelnė, nes savo elgesiu pažeidė kelis etikos kodekso punktus, draudžiančius viešoje vietoje pasirodyti apsvaigusiam, įžeidinėti kitus, būti netvarkingai apsirengusiam.

Saeimos komisija tyrimą pradėjo gavusi kitų parlamentarų kreipimąsi. Jie teigė, kad rugsėjo 25 dieną kolega į komisijos posėdį atėjo visiškai girtas ir trukdė jos darbą.

Posėdyje dalyvavę žurnalistai taip pat atkreipė dėmesį, kad tautos išrinktasis atrodo keistai, nuo jo trenkia alkoholiu.

Komisijoje aptarinėjant nederamą vienos mokyklos pedagogo elgesį N.Kabanovas pajuokavo, kad tą mokytoją reikėtų sušaudyti. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius