Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gruzijos opozicija pradėjo Saakašvilio medžioklę

Gruzijos opozicija, siekianti prezidento Michailo Saakašvilio atsistatydinimo, nusprendė nuo šiol jį nuolatos persekioti.
Gruzijos sostinėje kasdien vyksta tūkstantiniai mitingai.
Gruzijos sostinėje kasdien vyksta tūkstantiniai mitingai. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša lenta.ru, mitingo prie Gruzijos parlamento metu viena iš opozicijos lyderių, Eka Beselija, pareiškė, kad nuo šiol visur, kur pasirodys M.Saakašvilis, prasidės protesto akcijos. E.Beselija kreipėsi į šalies piliečius, prašydama padėti opozicijai sekti šalies vadovo judėjimą. Anksčiau ji buvo sakiusi, kad nuo ketvirtadienio mitinguotojai pasistengs apriboti prezidento judėjimo laisvę.

Rusijos naujienų agentūros „Interfax“ duomenimis, ketvirtadienio vakarą didelį mitinguotojų kolona patraukė prie visuomeninės Gruzijos televizijos pastato. Prieš tai vienas iš opozicijos lyderių, Georgijus Chaindrava, pareiškė apie ketinimą „uždaryti tą melo lizdą“ ir priversti televizijos vadovybę „tarnauti tautai, o ne Saakašviliui“.

Gruzijos opozicija protesto akcijas Tbilisyje pradėjo balandžio 9 dieną. Daugiau nei dešimties partijų atstovai reikalauja M.Saakašvilio atsistatydinimo. Opozicionieriai žada nesiliauti protestuoti, kol M.Saakašvilis nepasitrauks iš posto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius