Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gyvenimas: stebuklai ir absurdai

Ekonomikos recesija – dar ne priežastis nukabinti nosį. Taip nusprendęs „The Independent“ žurnalistas Džonas Volšas išrinko „visas geriausias“ pirmųjų šių metų dienų naujienas.
Rashida Dati
Rashida Dati / „Scanpix“ nuotr.

„Sąžiningumas dar gyvas“, – teigia žurnalistas, prisiminęs vieno krautuvėlės Jorkšyre (Didžioji Britanija) savininko istoriją. Šis vyras antrąją Kalėdų dieną sau ir krautuvėlės darbuotojams suteikė laisvą dieną, tačiau parduotuvę paliko atidarytą, pasiūlęs pirkėjams dėti pinigus už prekes į „sąžiningumo dėžutę“. Ir neprašovė: pirkėjai nieko nenukniaukė, o dėžutėje iš viso paliko 187 svarus sterlingų.

Netikėta aktorystė

„Anglas Reimondas Emanuelis, visas savo gyvenimo santaupas išleido slaugydamas ligotą mamą. Po jos mirties vyras tapo benamiu vargdieniu“, – rašo laikraštis. Kartą žmonės, ieškoję charakteringų veidų kino filmui, pastebėjo Reimondą kino teatre, kur jis buvo užsukęs pasišildyti. Aukšta kakta ir karalienės Viktorijos laikų žandenos taip patraukė jų dėmesį, kad vyrui buvo pasiūlyta filmuotis naujoje, pagal vieną iš Arturto Konan Doilio apysakų kuriamoje juostoje. Nuo to karto jo reikalai ėmė taisytis.

Išgelbėjo šuo

Viename iš Italijos miestelių labradorė, vardu Angelina, iki tol buvusi neįtikėtinai paklusni kalė, netikėtai puolė savo šeimininkę, neleisdama jai įeiti į namus. Moteris jau svarstė, kaip nubausti kalę, tačiau įgriuvo namo stogas...

Su moliūgu – ant motociklo

Nigerijos mieste Kano gatvėse atsirado daug motociklininkų, kurie ant savo galvų vežioja...moliūgus. Tiksliau, pradurtus tuščiavidurius moliūgus. Mat nuo sausio 1 d. vietos valdžia uždraudė važiuoti motociklu be šalmo. Taigi daugelis baikerių – ar iš skurdo negalėdami įsigyti šalmų, ar protesto vardan – gatvėmis važinėja užsimaukšlinę moliūgus. Policija jau suėmė 50 akcijos dalyvių, tačiau jos pabaigos toli gražu nematyti.

Geriau kalėjimas nei tėvai

30-metis Sicilijos gyventojas Gvido Benedettis, lygtinai paleistas iš kalėjimo su sąlyga, kad turės gyventi pas tėvus, išprašė policininkų, kad šie jį grąžintų į kalėjimą: tėvai vertė jį tvarkytis namuose ir nuolat pamokslavo.

Šelmė ministrė

Visi žino, kad 43 metų Prancūzijos teisingumo ministrė Raschida Dati sausio 2 d. pagimdė dukterį. Ji atsisakė pasakyti, kas dukters tėvas, paaiškinusi: „Mano asmeniniame gyvenimas viskas ne taip jau paprasta“. Žinoma, laikraštis neišlaikė neįgėlęs: esą už tokio ministrės pareiškimo gali slėptis naudojimasis spermos banko paslaugomis, arba vedęs vyras, o gal pagal grafiką besikeičiantys meilužiai. Juokingiausia, kad greičiausiai gali būti pataikyta kaip pirštu į akį, mat savo galimą tėvystę žiniasklaidoje ėmė neigti net trys garsūs vyrai – Prancūzijos prezidento brolis, vienas milijonierius ir buvęs Ispanijos premjeras. Ironiška – šie vyrai tokiu neigimu pripažino, kad su ministre turėjo itin artimų ryšių, bet pabrėžė, kad visada pasirūpindavo kontracepcija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius