Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Honkongo magnato lesbietė dukra, kurią sugebėsiančiam vesti vyrui siūlyta 65 mln. dolerių, vietos spaudoje davė atsaką tėvui

Honkongo magnatas pasiūlė 65 mln. dolerių „vestuvinę dovaną“ bet kuriam vyrui, sugebėsiančiam laimėti jo lesbietės dukros širdį. Tuo metu jo duktė prašo tėvo ją priimti tokią, kokia ji yra. „Man tiesiog nereikia vyro“, – CNN sakė ji.
Gigi Chao
Gigi Chao / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Lesbietė Honkongas

„Kaip dukra netrokštu nieko kita kaip to, kas padarytų tave laimingu, tačiau, kalbant apie santykius, tavo lūkesčiai man yra nesuderinami su tuo, kas aš esu“, – trečiadienį vietos laikraščiuose paskelbtame atvirame laiške tėvui rašo magnato dukra Gigi Chao.

34-erių moteris CNN patvirtino iš tiesų parašiusi atvirą laišką savo tėvui, kuris buvo paskelbtas vietos žiniasklaidoje.

„Apgailestauju, kad žmonės pastaruoju metu kalbėjo nejautrių dalykų apie tave“, – rašo ji tėvui, pabrėždama, kad ji „visuomet atlaidžiai vertins jo elgesį, nes žino, kad tėvas taip elgiasi vardan jos gerovės“.

Ji teigė prisiimanti atsakomybę už kai kuriuos savo tėvo netinkamus lūkesčius.

„Atsiprašau už tai, kad priverčiau manyti, kad esu lesbietė tik todėl, kad Honkonge trūksta gerų, tinkamų vaikinų“, – rašo ji laiške tėvui. - Yra daugybė gerų vaikinų, tačiau jie tiesiog ne man.“ Laiške ji taip pat paragino tėvą priimti jos partnerę.

„Atsiprašau už tai, kad priverčiau manyti, kad esu lesbietė tik todėl, kad Honkonge trūksta gerų, tinkamų vaikinų“, – rašo ji laiške tėvui. - Yra daugybė gerų vaikinų, tačiau jie tiesiog ne man.“

Atlygį pasiūlė, kai dukra susituokė su  partnere

Cecilis Chao apie 500 mln. Honkongo dolerių „atlygį“ paskelbė po to, kai jo duktė Gigi 2012-aisiais Prancūzijoje, po septynerių metų draugystės, susituokė su savo partnere, rašo „South China Morning Post“.

„Man nesvarbu, ar jis turtuolis, ar vargšas. Svarbu, kad jis būtų kilnus ir geraširdis“, – tuomet sakė 76 metų C.Chao.

C.Chao, kuriam priklauso nekilnojamojo turto vystymo kompanija „Cheuk Nang“, taip pat atmetė „neteisingus pranešimus“, kad Gigi užsienyje susituokė, ir sakė, kad ji vis dar yra netekėjusi.

Tos pačios lyties asmenų santuokos Honkonge, kur homoseksualumas iki 1991 metų buvo nusikaltimas, nėra pripažįstamos.

C.Chao yra gerai žinomas Honkongo visuomenėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius