Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Pietų Korėjos prezidentus vėl balotiruosis pažadus žarstantis stebukladarys

Išvarginti rinkėjai gali su viltimi laukti stebuklo, kad Pietų Korėja pasikeistų, bet vienas galimas kandidatas į prezidentus tikina, kas viskas yra jo stebuklingose rankose.
Huh Kyung Youngas
Huh Kyung Youngas / Nuotr. iš „YouTube“
Temos: 1 Pietų Korėja

Taika įsivyraus visame pasaulyje, jei ketvirtas mėginimas tapti šalies lyderiu bus sėkmingas, pareiškė agentūrai „Reuters“ 62-ejų metų Huh Kyung Youngas. Jis tikina, kad jo IQ – 430, ir jis turįs stebuklingo išgydymo galių.

„Aš galiu pakeisti 23 chromosomas ir 40 tūkst. DNR žmogaus kūne. Gimdos vėžį galiu išgydyti per 0,1 sekundės, tik pažvelgęs pacientei į akis“, – sakė Huh Kyung Youngas.

Parlamente neatstovaujamos Demokratinės respublikonų partijos vadovas taip pat pareiškė, kad nori Jungtinių Tautų būstinę perkelti iš Niujorko į Panmundžomo kaimelį, esantį Šiaurės Korėjos ir Pietų Korėjos pasienyje. 

„Kai JT būstinė bus Korėjoje, nebus karo Korėjos pusiasalyje. Po to aš suvienysiu pasaulį ir tarpininkausiu pasaulio valstybėms“, – pareiškė jis.

Huh Kyung Youngas, gavęs 100 tūkst. balsų per prezidento rinkimus 2007 metais ir užėmęs tada 7 vietą, 2009 metais buvo areštuotas pusantrų metų.

Irgi prezidento posto ketinanti siekti Pietų Korėjos diktatoriaus Park Chung-hee duktė Park Geun-hye, apkaltino jį šmeižtu, kai tada Huh Kyung Youngas paskelbė, kad ji ištekės už jo.

Viešosios nuomonės apklausos parodė, kad Pietų Korėjos gyventojai labiausiai susirūpinę dėl šalies ekonomikos – dėl kainų augimo, didėjančios nelygybės pajamų srityje ir socialinės apsaugo stygiaus.

Jeigu iškovos pergalę, Huh Kyung Youngas žada skirti kiekvienai jaunavedžių porai po 100 mln. vonų (263 tūkst. litų) ir po 700 tūkst. vonų (1 649 litų) kiekvienam pensininkui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius