Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 02 09 /14:52

I.Šimonytė apie nuotykį Londone: „Kam nepasitaiko... Man visko pasitaiko“

Premjerė Ingrida Šimonytė, antradienį Londone su Jungtinės Karalystės ministru pirmininku Borisu Johnsonu aptarusi saugumo situaciją Europoje, Rusijai telkiant kariuomenę prie sienos su Ukraina ir Baltarusijoje, pateko ir į šypsenų sukėlusią kuriozinę situaciją. Trečiadienį premjerė Ingrida Šimonytė pasidalijo savo įspūdžiais apie situaciją, kai praėjo britų premjero rezidencijos duris.
Ingrida Šimonytė ir Borisas Johnsonas
Ingrida Šimonytė ir Borisas Johnsonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Lietuvos premjerė, atvykusi į susitikimą su B.Johnsonu jo rezidencijoje Dauningo gatvėje 10, iš sustojusio automobilio išlipo prie namo kampo ir patraukė gatve pėsčiomis.

Sparčiu žingsniu ėjusi I.Šimonytė nesižvalgė aplink ir vos nepraėjo dešimtu numeriu pažymėto namo durų, prie kurių jos niekas nelaukė. Jau beveik praėjusi duris Lietuvos premjerė staiga stabtelėjo, kai durys pradėjo vertis ir jose pasirodė britų premjeras Borisas Johnsonas. Abu premjerai šypsojosi dėl šio nutikimo ir juokdamiesi spaudė vienas kitam rankas.

Trečiadienį komentuodama šį nutikimą I.Šimonytė sakė: „Įvyko įdomus momentas, kadangi Dauningo gatvė atrodo šiek tiek kitaip nuotraukose negu vietoje. Man einant link įėjimo mergina stovėjo prie tvoros ir aš, kaip empatiškas žmogus, žinoma, nusprendžiau, kad aš turiu prieiti ten, kur ji stovi. O kadangi premjeras dar nebuvo išėjęs pro duris, tai aš tiesiog tas duris praėjau. Bet labai greitai supratau, kad kažkas ne taip, nes kaip tik pro tas duris, kurias aš jau žingsniuką buvau praėjusi, išėjo premjeras. Žinoma, aš pakėliau akis ir pamačiau, kad numeris 10 yra čia. Kam nepasitaiko... Man visko pasitaiko. Tai tokia truputėlį kurioziška situacija. Bet pasijuokėm dviese ir tiek. O šiaip pokalbis tikrai buvo, manau, labai konstruktyvus ir draugiškas. Ir pasiryžimas labai rimtas kreipti dėmesį į mūsų regiono saugumą.“

Šį epizodą galite pamatyti vaizdo įraše nuo 6 minutės:

VIDEO: Watch again: Boris Johnson welcomes Lithuanian PM Ingrida Simonyte

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius